Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στις καθυστερήσεις έχασε το τρίποντο η ΑΕΜ

Το τρίποντο που κρατούσε στα χέρια της μέχρι το 93’ έχασε η ΑΕΜ στο σημερινό ματς με τον  φιλόδοξο φέτος Παναρκαδικό , καθώς σ’ αυτό το λεπτό οι  γηπεδούχοι  ισοφάρισαν σε 2-2.



Πάντως και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός γιατί κατακτήθηκε απο έναν αντίπαλο που θεωρείται απο τις πιο ισχυρές ομάδες του 4ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής, πάντως μένει η πίκρα για την χρονική στιγμή πού έγινε.
Η ΑΕΜ παρότι στα φιλικά είχε προβληματίσει ,με την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο αφου αγωνίστηκε με δύο ομάδες που θεωρούνται απο τα φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης και τα κατάφερε περίφημα ,όπως έγινε και την περασμένη Τετάρτη πού πήρε μια σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μέσα στην έδρα της Αχαικής.
Πολλές φορές το τονίσαμε στην περίοδο της προετοιμασίας ότι τα αποτελέσματα των φιλικών δεν έχουν βαθμολογική συγκομιδή και γίνονται για να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα ο προπονητής.
Στον αγώνα της Τριπόλεως η ΑΕΜ έφθασε πρώτη να ανοίξει το σκόρ όταν στο 13΄σε εκτέλεση φάουλ του Σαραντόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο έμπειρος Ανδριόλας.
Στο 32΄ο Σκούφαλης ταλαιπωρεί την αριστερή πλευρά της ΑΕΜ και πέφτει σε μαρκάρισμα του Ανυφαντή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτυ[πιό πολύ το κέρδισε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός παρά το έκανε ο αμυντικός της ΑΕΜ],το εκτελεί ο ίδιος παίκτης και ανοίγει το σκόρ για τους γηπεδούχους.
Στο 43΄ο Πέντσας χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-1 αλλά ο Χ.Πέντσας νικήθηκε απο τον Ανδριόλα
Στο β΄ημίχρονο η ΑΕΜ είχε τα ψυχικά αποθέματα και παρά το εις βάρος της σκόρ κατάφερε να κάνει την ανατροπή ,και αφου στο 64΄ο Μιχαλόπουλος με μακρινό φάουλ νικά τον καταπληκτικό Ανδριόλα και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 83΄ο Τσιούνης[φωτογραφία] με κεφαλιά νικά τον Ανδριόλα και δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΜ σε 1-2
Στην συνέχεια πίεσαν οι γηπεδούχοι με σέντρες μέσα στην περιοχή του Ρόκκου και στο 90+3 ο προωθημένος Μουστογιάννης με κεφαλιά σε σέντρα του Μέλλου ισοφαρίζει σε 2-2.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ανδριόλας, Γ.Κυριακόπουλος, Μπούτας, Χατζόπουλος, Δ.Κυριακόπουλος, Παπαζούδης (Μέλλος 82'), Μουστόγιαννης, Μπινιχάκης (Καδάς 65'), Γαλάνης (Ντινιωτάκης 71'), Σκάρος, Σκούφαλης


Α.Ε ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Ρόκκος, Θεοδωρίδης, Ανυφαντής ( 46Τσιούνης ), Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος ( 72΄Ξευγένης ), Ζαχαράκης, Σαραντόπουλος, Πέντσας, Αρώνης (82΄Νάκος )