Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ανόρθωση: Αρχή στη νέα εποχή (video),,Ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης για το νεαρό Μεσολογγίτη Πάνο Λινάρδο..

Έναρξη των προπονήσεων για την Ανόρθωση σε μια αλλιώτικη "πρώτη" υπό καθεστώς οικονομικής εξυγίανσης με τον Χριστάκη Κασσιανό να έχει στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και ο αρχηγός Γιάννος Οκκάς. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Μαρσίνιο.








Η επίσημη ενημέρωση:

"Η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "Αντώνης Καράς". Από τους 28 ποδοσφαιριστές που αρχικά κλήθηκαν και τον Οκκά που σήμερα συμφώνησε για ανανέωση της συνεργασίας παρευρέθηκαν οι 24. Δικαιολογημένοι απόντες, με άδεια της τεχνικής ηγεσίας ήταν οι Μάστρου, Αβραάμ, Ντουάρτε, Λοϊζίδης και Αδ.Ανδρέου, οι οποίοι εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθούν με την ομάδα.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. και μέλη της Διοίκησης. Ο κ.Κάκος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια, παρουσίασε τον Χρίστο Κασσιανό και τους συνεργάτες του στους ποδοσφαιριστές και ακολούθως μίλησε σε όλους. Σύντομη ομιλία προς του ποδοσφαιριστές έκανε και ο κ.Κασσιανός.

Ακολούθησε προπόνηση ενώ από αύριο οι προπονήσεις θα είναι διπλές, πρωί και απόγευμα".

*φωτογραφικό υλικό.
 


Στην πρώτη προπόνηση της "Κυρίας" ήταν και ο Μιχάλης Σεργίου ο οποίοςαναλαμβάνει πόστο στο προπονητικό τιμ της ομάδας (σκάουτερ και αναλυτής των αντιπάλων).
Το προφίλ των νεαρών:

Παναγιώτης Λινάρδος: Αποκτήθηκε από την ΑΕΖ Ζακακίου. Παίζει ως επιτελικός μέσος. 
Ανδρέας Μακρής: Αποκτήθηκε από την ΑΕΠ. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. 
Ζαχαρίας Θεοδώρου: Επιστρέφει μετά τον δανεισμό του από την Αγία Νάπα (έκανε πολύ καλές εμφανίσεις). Μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ, όσο και ως αμυντικός μέσος. 
Παναγιώτης Λοϊζίδης: Μπορεί να αγωνιστεί δεξί μπακ και χαφ. Διεθνής με την Εθνική Νέων. 
Αδάμος Ανδρέου: Επιτελικός μέσος. Διεθνής με την Εθνική Νέων.
Κωνσταντίνος Λαϊφης: Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και χαφ. Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. 
Μάρκος Μιχαήλ: Επιστρέφει μετά τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται ως επιθετικός και πέτυχε μάλιστα γκολ στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου κόντρα στην Ανόρθωση. 
Νίκος Ευθυμίου: Δόθηκε δανεικός στον Οθέλλο αλλά ατύχησε αφού υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε όλη την χρονιά. Αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Διεθνής με την Εθνική Ελπίδων. 
Αδάμος Χατζηγεωργίου: Την φετινή χρονιά αγωνιζόταν δανεικός στην Αναγέννηση Δερύνειας. Παίζει ως αριστερό χαφ. 
Πιερής Πιεράκη: Αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα. Η θέση του είναι στόπερ. 

Μάριος Σταύρου: Αγωνιζόταν στην εφηβική ομάδα. Παίζει στην επίθεση.

balla.com.cy