Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κίνδυνος Δ' Εθνικής για ΑΕΚ! Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου κατά της διοίκησης της ΕΠΟ. Κίνδυνος για ΑΕΚ να βρεθεί στην Δ' Εθνική!

Συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η αίτηση που είχαν καταθέσει οι Ενώσεις Κιλκίς και Ηρακλείου κατά της νυν διοίκησης της ΕΠΟ ζητώντας την έκπτωσή της και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.




Η διαδικασία κράτησε δύο ώρες και μέχρι την Δευτέρα οι δύο πλευρές θα καταθέσουν προτάσεις ενώ η απόφαση αναμένεται μέσα σε 30 ημέρες. Υπερ της ΕΠΟ έκαναν παρέμβαση ο Ολυμπιακός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ απουσίαζαν ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος. Ως μάρτυρας των ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλειου  παρουσιάστηκε ο πρώην πρόεδρος και υποψήφιος πρόεδρος στις τελευταίες εκλογές, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Από την πλευρά της νυν διοίκησης κατέθεσε ο Μιχάλης Τζανόπουλος, τονίζοντας ότι η ΕΠΟ θα στείλει φαξ με έγγραφο της FIFA και της UEFA στο οποίο αναφέρεται πως οι δύο ομοσπονδίες δεν αναγνωρίζουν διοικήσεις διορισμένες από το Πρωτοδικείο και απειλούν με αποκλεισμό της ελληνικές ομάδες αλλά και την Εθνική.

Παρόν ήταν και ο μικρομέτοχος της ΑΕΚ και δικηγόρος των παλαιμάχων,  Καπετανόπουλος καθώς σε περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή της αντιπολίτευσης και κηρυχτεί παράνομη η συγχώνευση, η ΑΕΚ κινδυνεύει να βρεθεί στην Δ΄ Εθνική. Και αυτό γιατί δεν θα ισχύει η αναδιάρθρωση κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να γίνει η συγχώνευση των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

heyngine.com