Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

1ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας στα πλαίσια της νέας προσπάθεια που ξεκινά και έχει σχέση με την επιμόρφωση των μελών του και όχι μόνο, διοργανώνει το 1ο εσωτερικό σεμινάριο (συνάντηση) που θα διεξαχθεί στο emileon sport center την Παρασκευή 14/6/2013 και ώρα 18:00 με πρώτο ομιλητή το μέλος του Συνδέσμου κ. Βασίλη Ξανθόπουλο κάτοχο διπλώματος UEFA A με θέμα ¨μεθοδολογία, αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας της αμυντικής γραμμής μαζί με τον τερματοφύλακα¨.



Η προσπάθεια που ξεκινά απευθύνεται κατά κύριο λόγο στα μέλη του Συνδέσμου, μπορούν να την παρακολουθήσουν όμως όλο,ι ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι, διαιτητές, δημοσιογράφοι. Θεωρούμε ότι είναι μια πού σοβαρή προσπάθεια και το σημαντικότερο είναι ότι οι ομιλητές κατά κύριο λόγο θα είναι μέλη του Συνδέσμου ανδεικνύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον Αιτωλοακαρνάνα προπονητή.Έχοντας ως στόχο με την επιμόρφωση που θα παρέχεται, τα μέλη να βελτιώσουν τις προπονητικές τους ικανότητες μέσα από την ανταλλαγή προπονητικών ιδεών.
Καλούμε λοιπόν πρώτα τα μέλη μας και μετά τους υπόλοιπους να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια στην οποία δεν θα υπάρχει συνδρομη για την παρακολούθηση της ημερίδας.
Μέσα στον Ιούνιο θα διεξαχθεί μία ακόμη συνάντηση, πιθανόν με θέμα την Φυσική Κατάσταση και μετά οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο.