Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κων/νος Σ. Πιστιόλης – Συνέντευξη

 Ο Κων/νος Σπ. Πιστιόλης είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ταλέντο  

  
 στο χωριό μας σήμερα έχοντας ξεδιπλώσει τις αρετές του στα παιγνίδια του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με την Ένωση Ευηνοχωρίου αλλά και του Γ.Ο Μεσολογγίου όπου μεταγράφηκε για λίγους μήνες φέτος.
Τα κολακευτικά σχόλια συμπαικτών, αντιπάλων και απλών φιλάθλων για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες σε συνδυασμό με τον εξαίρετο χαρακτήρα του ήταν τα καλύτερα εχέγγυα για να κεντρίσει το ενδιαφέρων μεγαλύτερων ομάδων.
Πριν από λίγο καιρό ήρθε για τον Κώστα μια εξαιρετική πρόσκληση για το ποδοσφαιρικό μέλλον του και αυτός αποδέχθηκε με χαρά και ταυτόχρονα ως μια μεγάλη πρόκληση και τεράστια ευκαιρία.
Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όταν η πρόσκληση είναι από την Α.Ε.Κ και τον προπονητή της Τραΐανό Δέλλα που έχει παρακολουθήσει τον Κώστα σε ματς όσες φορές επισκέφθηκε το χωριό μας με την σύζυγό του, ενώ άριστες ήταν και οι συστάσεις από τον προπονητή του και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξηρό.
όπως λέει και ο ίδιος…
Ήδη από το Πάσχα είχα μια συνάντηση με τον Τραΐανό Δέλλα όπου με ενημέρωσε ότι θέλει να δοκιμαστώ για λογαριασμό της Α.Ε.Κ και πρίν λίγες ημέρες πήγα στην Αθήνα για μια σειρά προπονήσεων στις εγκαταστάσεις στα Σπάτα μαζί με παιδιά από άλλες ομάδες περίπου 70 στον αριθμό.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινά ασκήσεις με μπάλα και «διπλό» παρουσία γυμναστή, βοηθού προπονητή και φυσικά του κ. Δέλλα και την τελευταία ημέρα έγινε φιλικό με την Δόξα Βύρωνα και αγωνίστηκα στο Β΄ ημίχρονο.
enwshΠιστεύω ότι είχα μια καλή παρουσία και αυτό μου δίνει δύναμη για την συνέχεια, ελπίζω σε νέα πρόσκληση που θα μου δώσει την δυνατότητα να δείξω περισσότερα πράγματα ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες αυτών που με διάλεξαν και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να αγωνιστώ σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Όπως και να έρθουν τα πράγματα για μένα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, έμεινα εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και την λειτουργία μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Α.Ε.Κ και μακάρι να μπορέσω να ακολουθήσω τα βήματα μεγάλων ποδοσφαιριστών που έβγαλε το Ευηνοχώρι όπως ήταν οι : Ψεύτης Χρήστος, Τσακμακίδης Ανδρέας και Ντρέλιας Γεώργιος που αγωνίστηκαν στην ανώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία (Α’ Εθνική).
Πολλές ευχές στον Κώστα που στα 21 χρόνια του είναι ήδη φοιτητής στα Α.Ε.Ι (Ιωάννινα) στο τμήμα φιλοσοφίας, παιδαγωγικών και ψυχολογίας να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και όλους εμάς υπερήφανους…  
evinochori-kalidona.gr