Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το έκανε ντέρμπι με τα όλα του…


Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο κλουβί, μπροστά σε 6.000 φίλους της ομάδας μας που γέμισαν το κλουβί,με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 4-3 την Παναχαϊκή.
Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο κλουβί παρακολούθησαν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με γκολ, δοκάρια, ένταση και εκπλήξεις.



Τα καναρίνια από την αρχή είχαν την διάθεση να ευχαριστήσουν τον κόσμο αλλά και τους εαυτούς τους και προηγήθηκαν με 3 γκολ από το α’μέρος . Η Παναχαϊκή προσπάθησε δύο φορές να πιάσει στον ύπνο τον Παναιτωλικό και να αποσπάσει τον έναν βαθμό αλλά δεν τα κατάφερε.
Ένας εντυπωσιακός Παναιτωλικός έκανε οτι ήθελα στο παιχνίδι καταφέρνοντας να πετύχει τέσσερα γκολ και να έχει ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ. Λίγο η «ρεντά» της Παναχαΐκής αλλά και η χαλάρωση των κυανοκίτρινων έκανε το παιχνίδι ντέρμπι.

Αποβλήθηκε εσκεμμένα(είχε συμπληρώσει κάρτες) ο Σίσιτς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Τα γκολ για τα καναρίνια τα πέτυχαν οι 7' Μπόγιοβιτς, 17' Σίλβα Τζούνιορ , 33' Καμαρά , 63' πεν Σίσιτς και για την Παναχαϊκή 43' αυτ Μπόγιοβιτς, 60' Παμπόε , 89' Βάντερσον.


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Μουμίν (78' Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Φαβάλι (90'+2' Ιωάννου), Καμαρά (81' Μεταξούλης), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Τέλλος (17' Λίτσης), Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας (78' Κωνσταντινίδης), Κοκκίνης, Βοσκόπουλος, Βάντερσον, Δ. Κοιλιάρας (56' Ρεκλείτης), Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε, Γκούρτσας.
.panaitolikos1926.gr