Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Όλα καλά, κι όλα ωραία.

Ο Γιάννης Φιλέρης απορεί γιατί απορούν όλοι. Μια χαρά είμαστε. Έχουμε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα, έχουμε κορυφαία σκορ, ωραίες.....
Γιατί απορείτε; Προς τι η έκπληξη; Όλα καλά κι όλα ωραία, σε αυτό το θαυμάσιο πρωτάθλημα, που τελειώνει την άλλη Κυριακή, πριν μπούμε στη διαδικασία των πλέι-οφ. Εμείς απορούμε, που βλέπετε τα παράλογα;

Εδώ τα έχουμε δει όλα. Γιατί να είναι παράλογα και μοναδικά ελληνικά φαινόμενα όσα παρακολουθήσαμε σε αυτή τη θεσπέσια διοργάνωση που αποκαλείται και Super League. Νομίζουμε ότι τέτοια  σκορ όπως κάτι 5-1, 3-3, 2-2 μόνο στην πρέμιερ-λιγκ τα συναντάμε.




Γιατί να έχετε παράπονο. Γιατί φωνασκείτε; Όπως είπε και ο Θέμης Καίσαρης στην SUPER BALL έγινε της κακομοίρας σε όλα τα σάιτ (εμείς στο Sport 24.gr είδαμε τα ρεκόρ).

Είναι φυσιολογικότατο να κάνουν ντου οι οπαδοί, παίρνοντας στο φαλάγγι τους παίκτες της ΑΕΚ και του Πανθρακικού, επειδή μπήκε ένα αυτογκόλ και ουσιαστικά οι Θρακιώτες εξασφάλιζαν τη νίκη.
Γιατί να μην την "πέσουν" σε όλους, ανεξαιρέτως φανέλας;
Πολύ φυσιολογικό, επίσης, να συζητείται η επανέναρξη του αγώνα, μετά από μιάμιση ώρα...
Είναι λογικό το πούλμαν του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού να πηγαίνει στο Καραϊσκάκη με συνοδεία ειδικών δυνάμεων, αλλά και πάλι να μην αποτρέπονται τα επεισόδια.
Είναι σωστό να σκέφτονται ορισμένοι ότι "καλύτερα να πέσει η ΑΕΚ στο ερασιτεχνικό, για να γλιτώσει τα χρέη".
Είναι ορθότατο να σκέφτονται το ίδιο και οι οπαδοί της ΑΕΚ, που σου λένε δικαίως, "δεν θα τη ρίξετε εσείς την ΑΕΚ, αλλά εμείς".
Πολύ φυσιολογικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμβούλευε πριν από το παιχνίδι να μην πάνε τα μικρά παιδιά στο γήπεδο.
Κι εκείνο που πήγε, φλομόθηκε από τα δακρυγόνα που έπεσαν πριν από τον αγώνα.
Είναι απόλυτα λογικό στο γκολ του Ολυμπιακού να πέφτει όλος ο Παναθηναϊκός στον βοηθό διαιτητή ζητώντας οφ-σάιντ, αλλά επειδή δεν ήταν να γίνεται λόγος για επιθετικό φάουλ. Μα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί να πάνε όλοι στον επόπτη; Έ, μπορεί στον δρόμο να σκέφτηκαν ότι δεν ήταν οφ-σάιντ, αλλά φάουλ, όμως είχαν φτάσει ήδη στην επόπτη...
Ε, αφού το έγραψε ο πρόεδρος στο twitter δίκιο θα είχε. Οφ-σάιντ, φάουλ, κάτι έπρεπε να υπάρχει εν πάση περιπτώσει!
Φυσιολογικές και οι πέτρες στο πούλμαν, είναι μέρος του εθιμοτυπικού των αγώνων στην Ελλάδα.
Πολύ ορθά και οι δυο ομάδες έβγαλαν ανακοινώσεις μετά τον αγώνα. Συμπεριλαμβάνεται στην σύγχρονη θεώρηση του 4-2-3-1 και άλλων ποδοσφαιρικών συστημάτων, που εμπνέονται ανά τον κόσμο μεγάλοι προπονητές και πιο μεγάλοι πρόεδροι!
Φυσιολογικές και οι περιγραφές των συναδέλφων της Nova να "σπάσουν" την δεκαπεντάλεπτη σιωπή-διαμαρτυρία για τις επιθέσεις που δέχθηκαν τελευταία δημοσιογράφοι. Διότι αφού "δεν έδειραν εμάς, δεν μας πέφτει λόγος".
Όλα καλά κι όλα ωραία. Όπως έλεγε κάποτε και ο Σαββόπουλος "στην Ελλάδα ζεις, δεν υπάρχει ελπίς". Μη πω σε ποιο τραγούδι, γιατί θα με παρεξηγήσετε...
sport24.gr