Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νίκησε το αντιποδόσφαιρο


Η ομάδα τη Νίκης Βόλου με το αντιποδόσφαιρο της κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο κατάμεστο για ακόμη ένα παιχνίδι κλουβί.




Τα καναρίνια δεν έπιασαν υψηλή απόδοση και σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η ομάδα της Νίκης Βόλου που επί 90 λεπτά σταματούσε το παιχνίδι. Η Ομάδα του Χαραλαμπίδη με το ντροπιαστικό ποδόσφαιρο της κατάφερε να κόψει δυο βαθμούς στα καναρίνια και να τον αναγκάσει σε ένα πισωγύρισμα.


Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν κακός και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανοκίτρινοι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν σκορπίζοντας την απογοήτευση στο κλουβί. Ο Παναιτωλικός έχασε ουσιαστικά ένα ημίχρονο και παρουσιαστικε

Επεισόδια πριν το παιχνίδι ανάμεσα στους οργανωμένους και την αστυνομία.
Με 9 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Νίκη Βόλου αφού προς το τέλος της αναμέτρησης λόγο καθυστερήσεων δεχτήκαν κάρτες. Απαράδεκτος και ο διαιτητής που επιβράβευσε τους παίκτες της Νίκης δένοντας μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεων.

Προκλητικος ο Χαραλαμπιδης στο τελος του παιχνιδιου. Του την «επεσαν» οι παικτες του Παναιτωλικού.

Aντέδρασε άσχημα ο Ανρί Καμαρά όταν αντικαταστάθηκε

Πως έπαιξε

Ο Στεφανάκος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ήταν ο Αραμπατζής και αριστερό ο Γκόλιας. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Κούσας με τον Μελίσσα. Δυο αμυντικά χαφ ήταν ο Μπακάκης με τον Τζούνιορ . Αριστερό χαφ ήταν ο Σίσιτς και δεξί ο Καμαρά. Στην κορυφή όπως πάντα ήταν ο Μπόγιοβις.

Το παιχνίδι

Ο Παναιτωλικος μπήκε καλά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό έδειξε της διαθέσεις του. Η ομάδα του Μάκη Χάβου είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα της Νίκης. Από την άλλη οι βολιώτες με καθαρά αμυντικό πλάνο δεν απειλούσαν και σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους προσπαθούσαν να αμυνθούν.

Μέχρι το 30’ δεν υπήρχε κάποια αξιόλογη φάση. Ο Χάβος πέρασε τον Σίσιτς στα δεξιά και αυτός πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, δημιουργώντας φάσεις για τον Παναιτωλικό. Επίσης ο Μπακάκης με προσωπικές ενέργειες προσπάθησε να φτιάξει κάποιες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα. Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό από θέμα φάσεις, με τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή σε όλο το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν λίγο καλύτερα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να πιάσουν ξανά υψηλή απόδοση. Στο τελευταίο 20 λεπτό τα καναρίνια ξύπνησαν για τα καλά και προσπάθησαν να πάρουν την νίκη.. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου έπεφταν συνεχώς κάτω με αποτέλεσμα να σταματάνε συνεχώς τον ρυθμό του Παναιτωλικού. Μπόγιοβιτς και Σισιτς έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ αλλά η τελική τους ενέργεια δεν ήταν η σωστή. Από εκεί και πέρα Τζούνιορ, Μπακάκης και Μπελον προσπαθούσαν με μακρινά σουτ να πετύχουν κάποιο γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Κάπως έτσι το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος του, με τα καναρίνια να προσπαθούν κυρίως με στημένα να βάλουν το γκολ της νίκης. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού απογοητευμένους για το αποτέλεσμα.


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής (75' Μουμίν), Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μπακάκης, Φαβάλι, Καμαρά (67' Μπελόν), Σίσιτς, Μπόγιοβιτς.

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Καρατζάς, Ψιανός, Χατζής, Κοντοδήμος, Παπαδόπουλος, Πουρτουλίδης (75' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Παππάς, Ταντιτς (66' Λαλίν), Φλίγκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καραγεώργος (Αργολίδας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουμίν - Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Λαλίν, Ψιάνος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 89' Λαλίν, 90' Ψιάνος

.panaitolikos1926.gr