Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ηττα της ΑΕΜ ,αλλά κατέκτησε το πρωτάθλημα και ο στόχος έγινε πραγματικότητα μετά απο πολλά χρόνια

 Α.Ε.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-0-1
Απο την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο στόχος για την ΑΕΜ ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που έγινε και μαθηματικά μετά τα σημερινά αποτελέσματα.
Στον αγώνα με τον Εθνικό η ΑΕΜ συνέχισε τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της ,αφού η   βαθμολογική διαφορά  απο τις άλλες ομάδες αποσυντόνισε τον τελευταίο καιρό την ομάδα ,και τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή κούρασε και σωματικά τους παίκτες .
Σιγουρα ο αγώνας με τον Εθνικό θα ξεχαστεί γρήγορα αφού λίγα πράγματα ήταν αυτά που θα θυμόμαστε απο τον συγκεκριμένο αγώνα , και το κυριότερο ότι για ακόμη μία φορά ο αγώνας διεξήχθει παρουσία λίγων φιλάθλων .
Η ΑΕΜ κυριάρχησε απο την αρχή του αγώνα παίζοντας τον αντίπαλο στό ΄΄μισό΄΄ γήπεδο που με κλειστή άμυνα και με τον σταθερό Μπαντή κάτω απο τα δοκάρια προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις νά αιφνιδιάσει την Μεσολογγίτικη ομάδα.Και αφού η ΑΕΜ έφθασε να πετύχει γκόλ με [κεφαλιά δίπλα απο το δοκάρι] Πέντσα τον Καρακίτσο[σούτ ελάχιστα άουτ],με Ξευγένη [απο καλή θέση σούταρε άουτ] ,στο 34΄σε ξαφνική αντεπίθεση και απο ελεγχόμενη θέση οφσάιτ ο Θεοδώρου με κοντινό σούτ κάνει το 0-1.
Στο 40΄η ΑΕΜ θα μείνει με 10 παίκτες αφού αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Δενδρινός Π.
Στο ίδιο μοτίβο ήταν και το 2ο ημίχρονο με την φιλοξενούμενη ομάδα να προσπαθεί ΄΄με νύχια και με δόντια΄΄ να κρατήσει την πολύτιμη νίκη .Οι μεγαλύτερες στιγμές για την ΑΕΜ πού είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι ,χάθηκαν οταν σε φάση διαρκείας στο 82΄κοντινό σούτ του Τσιούνη που κόντραρε σε αμυντικό απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαντής σε κόρνερ ,και στο 90΄τρομερό αριστερό σούτ του Πετσίνη στην συμβολή των δύο δοκαριών.
Απο την ΑΕΜ διασώθηκαν οι Νούλας Β.,Πελέκης Κ.
Απο τον Εθνικό οι Μούτας,Πάνος,Κόλλινς και ο σταθερός Μπαντής
Με λάθη η διαιτησία των Μπόρτζαρη, Παπαδήμα, Τσιρίνη (Αχαΐας)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ...: Δουλιώτης Καντάνης, Δουλας Β., Καβαλάρης, Πελέκης, Δενδρινός, Ξευγένης (46’ Τσιούνης), Μπαλαούρας (78’Πετσίνησ), Πέντσας, Καρακίτσος, Φράγκος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ... Μπαντής, Μούτας, Κοντογεώργος, Ρούμπος, Πάνος, Λέντσος, Γιάτσε, Κόλλινς, Κολλιάκης, Μπούρμπος (75’ Νικολάου), Θεοδώρου (68’ Τσακανίκας)

                                Πάνος Δενδρινός αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα  στο 40΄
              Χρήστος Πέντσας , μαχητικός αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά απο τους συμπαίκτες του
 Χρήστος Καρακίτσος σε μια προσπαθειά του κοντά στην εστία του Εθνικού
                                         Συναγερμός στην περιοχή του Μπαντή
Λίγοι φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά ο Απ. Πουλάκης πάντα κοντά στην ΑΕΜ μαζί με τον πεθερό του Βλαχογιάννη...Δεν θα πρέπει να αγνοούμε οτι ο Αποστόλης κατάγεται απο την Τρίπολη.