Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έπεσε στο δρόμο πυλώνας του «Γεντί Κουλέ»!


Παραλίγο τραγωδία στο Ηράκλειο, όταν από τους ισχυρούς ανέμους έπεσε ένας από τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού του «Γεντί Κουλέ» προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε νεκρούς στο Ηράκλειο. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, είχαν σαν αποτέλεσμα περίπου στις 10:00 το πρωί να πέσει ένας από τους τέσσερις πυλώνες φωτισμού του «Γεντί Κουλέ», συγκεκριμένα αυτός που βρισκόταν έξω από τη θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ. 

Ευτυχώς από το σημείο δεν περνούσε κανείς, ίσως και λόγω της αργίας της ημέρας, και δεν υπήρχαν θύματα. Σημειώνεται πως κάθε Δευτέρα στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει λαϊκή αγορά, αλλά λόγω της 25ης Μαρτίου σήμερα δεν υπήρχαν πάγκοι. Από την πτώση του πυλώνα καταστράφηκαν τέσσερα αυτοκίνητα και υπέστη σοβαρές ζημιές η πρόσοψη μίας πολυκατοικίας. 

Στην περιοχή έφτασε αμέσως αστυνομία και πυροσβεστική για λόγους ασφαλείας, ενώ άρχισαν αμέσως οι εργασίες απομάκρυνσης του πυλώνα. Ήδη οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν κινήσει τις διαδικασίες για την επανατοποθέτηση του πυλώνα, καθώς το Σάββατο υπάρχει ο αγώνας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επειδή, ωστόσο, είναι δύσκολο να διορθωθεί εγκαίρως το πρόβλημα, είναι πιθανό είτε να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα για να γίνει υπό το φως της ημέρας, είτε να διεξαχθεί στο Παγκρήτιο. Η απόφαση θα ληφθεί αύριο στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. 

Όλοι φοβούνται έστω και να σκεφτούν τι θα συνέβαινε αν το επεισόδιο συνέβαινε σε ώρα αιχμής ή σε ημέρα αγώνα, που η κίνηση γύρω από το γήπεδο είναι αυξημένη… 
sport-fm.gr