Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αλητεία!


Ο ανεκδιήγητος Μουρτζάκης άφησε χωρίς λόγο τον Παναιτωλικό με 10 παίκτες από το 57’ και δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει το διπλό που βάση της εικόνας τους έδειχνε εφικτό.

Το τελικό 0-0 δεν μπορεί να αφήσει ικανοποιημένα τα καναρίνια αφενός γιατί τον άφησε ακόμη πιο πίσω στην βαθμολογία και αφετέρου γιατί βάση της εικόνας του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Η ομάδα του Μάκη Χάβο παρουσίασε καλό πρόσωπο στις Σέρρες και έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, αλλά η αποβολή του Κουτσοσπύρου δεν τον άφησε να το διεκδικήσει.

Καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν οι κυανοκίτρινοι αλλά το τελικό αποτέλεσμα φέρνει νέα απογοήτευση στο Αγρίνιο.

Παρόλο την αποβολή ο Παναιτωλικός είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το μεγάλο διπλό .

Στο 34' του αγώνα και για περίπου 50 λεπτά διεκόπη το ματς λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου. Η βλάβη αποκαταστάθηκε σχεδόν μία ώρα μετά και το ματς ξεκίνησε κανονικά...


ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο Α’ ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες, με πολλά λάθη και τις δύο ομάδες να μη μπορούν να βρουν ρυθμό. Ο Παναιτωλικός έδειχνε καλύτερος αλλά χωρίς να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Μόλις στο 2’ ο Μύγας σε μία από τις λίγες φάσεις που φάνηκε στο παιχνίδι, μπήκε ωραία από αριστερά, πέρασε τον αντίπαλο του αλλά η τελική προσπάθεια να βγάλει στον αμαρκάριστο Μπελόν δεν ήταν καλή. Στο 17’ ο Μύγας ξανά δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό. Ο Παναιτωλικός πολιορκούσε τη περιοχή του Πανσερραικού μέχρι το 30’ και είχε τους χώρους για να δοκιμάσει μακρινά σουτ, κάτι που δεν έκανε αρκετές φορές. Στο 23’ ο Κούσας έκανε το σουτ από μακριά αλλά πέρασε ψηλά άουτ. Στο 33’ ο διαιτητής της αναμέτρησης σταμάτησε το παιχνίδι και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια πρόωρα μιας και στο δημοτικό στάδιο των Σερρών δεν λειτουργούσαν οι προβολείςς για το φωτισμό του γηπέδου. Μετά από 50 περίπου λεπτά διακοπής, οι προβολείς άναψαν τελικά και το παιχνίδι ξεκίνησε ξανά. Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και η μοναδική ευκαιρία πριν τη λήξη του ημιχρόνου άνηκε στον Παναιτωλικό και τον Κουτσοσπύρο ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.


Στην επανάληψη ο προπονητής του Παναιτωλικού πέρασε τον Καμαρά στη θέση του Μύγα. Στο 46’ ο Φαβάλι με δυνατό σουτ προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραικού μπλόκαρε ξανά. Στο 55’ ο Κουτσοσπύρος σε μία περίεργη φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ δεν είχε ακουμπήσει καν τον αντίπαλο του. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και ο Παναιτωλικός αν και έπαιζε με έναν παίκτη λιγότερο κρατούσε τη κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να βγει μπροστά. Οι ευκαιρίες λιγοστές και για τις δύο ομάδες. Στο 74’ ο Φαβάλι με ωραίο τεχνικό σουτ λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα άλλη μια χαμένη ευκαιρία με τον Φαβάλι να στρώνει στον Μπελόν ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να πιάσει γεμάτο το σουτ. Στο 82’ άλλο ένα σουτ από τον Μπελόν με τη μπάλα να περνάει ξανά άουτ. Στο 83’ μετά από καλή εκτέλεση φάουλ ο Κούσας από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στον Πανσεραικό με πρωταγωνιστή τον Στεφανάκο να κάνει μεγάλη απόκρουση.



Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαίδης, Σιάκκας (69' Γκουγκουλιάς), Ντα Κόστα, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ (83' Τσούτσης), Μπανγκουρά, Σίμιτς (46' Κόντος).


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Δάρλας (78' Μελισσάς), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μπελόν, Μύγας (46' Καμαρά), Κουτσοσπύρος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης (Δράμας), Κουράκης (Ηρακλείου)
 panaitolikos1926.gr