Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ολυμπιακός .Γυναίκες...Μοιρασιά του .....αέρα με Μεσολόγγι


Η Βαγιωνίτη «καβάντζαρε» το γκολ της Καπνίση και χάρισε την ισοπαλία στις Ερυθρόλευκες (1-1) – Και μαθηματικά στη Β’ Εθνική ο Θεσπρωτός, μετά το 4-1 επί των Ελπίδων.


*

Δεν είχε νικητή ο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μεσολόγγι, στο Κοντόκαλι, για την 8η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Μετά από έναν αγώνα με... μπόλικα μποφόρ (γεγονός, που δημιούργησε εμφανείς δυσκολίες) στις παίκτριες και των δύο, οι δυο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες, 1-1, αποτέλεσμα μάλλον δίκαιο, βάσει της προσπάθειας αμφοτέρων. Αν και οι παίκτριες του Βίκυ Παργινού, είχαν την ευκαιρία να αποσπάσουν τους τρεις βαθμούς, στο 70’, με τη Βαγιωτίτη, όμως, να μην καταφέρνει, από πλεονεκτική θέση να νικήσει την Κάππα.

Το Μεσολόγγι προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 8’, όταν η 13χρονη, Καπνίση, με ασύλληπτο, διαγώνιο σουτ από 30 μ. (και με τη βοήθεια του αέρα), έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της Μαυρόχη. Οι Κερκυραίες, ωστόσο, κατάφεραν να βρουν άμεσα την απάντηση, καθώς στο 21’, η Βαγιωνίτη, εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων και με ψηλοκρεμαστό πλασέ, έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ. Κι αυτό, καθώς, στην επανάληψη, παρά τα καλά διαστήματα και των δυο ομάδων, δεν άλλαξε τίποτα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Θεσπρωτός, Τσιάκος (Παπαδόπουλος, Παππάς)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Α. Μαυρόχη, Α. Παρίση, Ζ. Παρίση (60’ Λειθαριώτη), Κλεισάρη (46’ Πάντα), Καλούρη, Κ. Μαυρόχη (82’ Μεταλληνού), Μπρίνια, Πηγή, Αρβανιτάκη, Σουλτανίδη, Βαγιωνίτη.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: Κάππα, Μόκκα, Ε. Τραυλού, Χονδρού, Α. Τραυλού, Ζαπαντιώτη, Σούλα, Μαρκουτσά (82’ Λιαπίκου), Καπνίση, Καραμανοπούλου, Χοτζάι.

Ανέβηκε στη Β’ ο Θεσπρωτός!

Στα άλλα ματς του ομίλου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Θεσπρωτός – Ελπίδες Ιωαννίνων 4-1, Αμαζόνες – ΑΟ Άρτας 2-2. Η... είδηση; Η εξασφάλιση και μαθηματικά, από πλευράς Θεσπρωτού της ανόδου στη Β’ Εθνική, καθώς, με υπόλοιπο δύο αγωνιστικών, για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, το +7 αποτελεί απόσταση- ασφαλείας.
corfupress.com