Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Υπέγραψε ο Σίσιτς,ακολουθεί ο Mπελόν


Όπως σας ενημέρωσε το Panaitolikos1926.GR από το πρωί ,ο Παναιτωλικός είναι κοντά σε ακόμη μία μεταγραφή. Ο Μπελόν , που είναι προσωπική επιλογή του Μάκη Χάβου θα υπογράψει εντός της ημέρας.Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην αθήνα μαζί με τον μανατζέρ του και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα μετακομίσει στο Αγρίνιο.Αυτές οι δύο είναι οι τελευταίες μεταγραφές του Παναιτωλικού για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σενάρια που θέλουν τον Τόμας στον Παναιτωλικό διαψεύδονται κατηγορηματικά , αφού δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Επίσης το όνομα του Ρέινα που έχει ακουστεί για την θέση του τερματοφύλακα δεν φαίνεται να καταλήγει στον Παναιτωλικό αφού ο παίχτης είναι έτοιμος να υπογράψει στον Ατρόμητο.

Ο Σίσιτς που αποτελεί και το θέμα της ημέρας, έφτασε στο Αγρίνιο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.Μάλιστα  θα προπονηθεί με την ομάδα στην σημερινή προπόνηση. Αν ο Μάκης Χάβος θεωρήσει πως είναι έτοιμος θα έχει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.
panaitolikos1926.gr/