Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Κος Παπαχρήστου Τάκης στην εκδήλωση της ΕΠΣΗΠΕΙΡΟΥ

 Χωρίς την παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως ειπώθηκε, έμεινε στην Αθήνα, έγινε η φετινή εκδήλωση της ΕΠΣΗΠ.

Στην εκδήλωση αυτή που συνοδεύτηκε με παράθεση δείπνου, τιμήθηκαν σωματεία, παράγοντες, δημοσιογράφοι και ιστορικά πρόσωπα από τον αθλητισμό των Ιωαννίνων. Αναλυτικό ρεπορτάζ από το Super-fm.gr
Από πλευράς ΕΠΟ τον πρόεδρο Γιώργο Σαρρή εκπροσώπησε ο αναπληρωτής πρόεδρος Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ στα Γιάννενα βρέθηκαν κι άλλοι πρόεδροι Ενώσεων, καθώς επίσης ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης, οι αντιπεριφερειάρχες Καραμπίνας και Κολόκας, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Γιώργος Σουκουβέλος.

Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα το «παρών» έδωσε ο τεχνικός Γιάννης Χριστόπουλος, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Νιαρχάκος, ο υπεύθυνος των υποδομών Χρήστος Παπαγεωργίου, ο προπονητής Γιάννης Τάτσης, οι δυο γενικοί αρχηγοί Λευτέρης Ντούσκος και Γιάννης Δεβελέγκας και ο υπεύθυνος οικονομικών Αλ. Πότσης.

Την Δόξα Κρανούλας εκπροσώπησαν ο κ. Λευτέρης Παντούλης και ο προπονητής Ανέστης Ζώης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Β. Μάντζιος στην ομιλία του τόνισε ότι μπορεί η ΕΠΣΗΠ να στήριξε άλλη παράταξη στις εκλογές, αλλά δεν υπάρχουν αντιπαλότητες στους κόλπους της ΕΠΟ και όλοι πασχίζουν για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ζήτησε από την ΕΠΟ να είναι πάντα κοντά στα σωματεία.

Η ΕΠΣΗΠ ξεκίνησε τις βραβεύσεις από παλιούς παράγοντες της περιοχής, όπως τους Βασίλη Κίτσο, Κώστα Κωλέττα, Ευάγγελο Λάμπρη, Λευτέρη Λισγάρα, Βασίλη Μαλισσιόβα, Κώστα Μπαδήμα, Κώστα Παπαϊωάννου, Ανδρέα Ρούσση, Κώστα Τζαφέα, Γιώργο Φάκα και Σωτήρη Φαρμάκη.

Τιμήθηκε επίσης για την προσφορά του ο Κώστας Κόκκας, που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο γιαννιώτικο ποδόσφαιρο και υπήρξε απο τους πρωτεργάτες του αθλητικού μουσείο, που στηρίζεται κατά πολύ σε δικό του υλικό.

Τιμήθηκαν επίσης δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ, Βαγγέλης Λέκκος, Βαγγέλης Σταμούλης, Λάκης Στεργίου, Χρίστος Τσάγκας και Νίκος Τσόλης.

Από τους προπονητές, αναμνηστικές πλακέτες παρέλαβαν οι παλιοί προπονητές που έγραψαν τη δική τους ιστορία Θανάσης Δρούγιας, Ανδρέας Καραμανωλάκης, Παύλος Τζαμάκος και Θωμάς Τσουρλίδας.

Από τους διαιτητές η ΕΠΣΗΠ βράβευσε τους Κύρκο, Γούκο και Δάλλα.

Τέλος έγιναν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις, προς τη γυναικεία ομάδα των Ελπίδων Ιωαννίνων, που φέτος δραστηριοποιήθηκε και συμμετέχει στη Γ' Εθνική κατηγορία και την προπαδική ομάδα του Α.Ο. Γιάννινα, το γκολ της οποίας με τις 20 πάσες χωρίς να ακουμπήσει ο αντίπαλος, ταξίδεψε σε κάθε γωνιά της γης μέσω μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων του κόσμου!

Φυσικά ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων στις ομάδες του ερασιτεχνικού που κατέκτησαν πρωταθλήματα ή ανόδους τα δύο τελευταία χρόνια. Το κύπελλο ήθους πήγε στις ομάδες Παναμπελειακού και Κουκλεσίου, οι οποίες θα πάρουν κι ένα μικρό χρηματικό πριμ, όπως υποσχέθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.
gianninasports.gr