Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συγκίνησαν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν με πανό για τον αδικοχαμένο Άγγελο του Άρη!


Οι οργανωμένοι οπαδοί της Σεντ Ετιέν ανάρτησαν πανό στον αγώνα με την Μπαστιά για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα του Άρη. Υπόκλιση Ρικάρντο Φατί μέσω twitter.

Λίγες ημέρες μετά τον άδικο χαμό του Άγγελου Τσιπούρα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Σεντ Ετιέν έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του παίκτη αλλά και σε αυτή του Άρη.

Συγκεκριμένα στον αγώνα με την Μπαστιά, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1 που διεξήχθη την Κυριακή (27/1), ανάρτησαν στο πέταλό τους πανό για τον Άγγελο.

Οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν ευχήθηκαν καλό παράδεισο στο αδικοχαμένο παλικάρι, έστειλαν μήνυμα για κουράγιο στην οικογένεια του και εκδήλωσαν και την συμπαράστασή τους και προς την Super 3.

Πολλές φορές οι οργανωμένοι οπαδοί δέχονται το εύκολο ανάθεμα για όλα τα δεινά στα γήπεδα. Τέτοιες κινήσεις όμως αποδεικνύουν ότι υπάρχουν αξίες στο οπαδικό κίνημα που πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας!

Ο Ρικάρντο Φατί- πρώην παίκτης του Άρη που παίζει στην Αζαξιό- έλαβε την φωτογραφία στο twitter και την προώθησε στον λογαριασμό του, λέγοντας το δικό του ''μπράβο'' γι' αυτή την κίνηση των οπαδών της Σεντ Ετιέν.

sport24.gr