Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ασταμάτητος ο Α.Ο. Λυγιάς…


 Ο Λυγιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν άφησε τον  αντίπαλο του να κάνει το παιχνίδι του  και πήρε εύκολη νίκη. Η ομάδα του Λυγιά είχε σε καταπληκτική ημέρα για ακόμη ένα παιχνίδι τον  κινητήριο μοχλό του όπως εξελίσσετε στα τελευταία παιχνίδια Δημήτρη Πετσίνη που μοίραζε παιχνίδι και δημιουργούσε δύσκολες στιγμές μπροστά στην περιοχή του Κωνσταντακόπουλου επίσης πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή  έσκαψε όμορφα την μπάλα που πέρασε πάνω από το τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίκτυα. Τον δρόμο όμως για την άνετη επικράτηση όμως άνοιξε ο Φούντζουλας  στο 37’ όταν μετά από κόρνερ του Ρετσίνα πήρε το ριμπάουντ μετά από την κεφαλιά του Δημητρόπουλου που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0. Το δεύτερο γκολ πέτυχε πάλι ο Φούντζουλας που πραγματοποίησε και αυτός με την σειρά του εξαιρετική εμφάνιση όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φλώρου και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για δεύτερη φορά…

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ ΕΝΩΣΗ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 3-0

Το φιλμ του αγώνα:

2’ Γέμισμα Πετσίνη κεφαλιά του Φούντζουλα άουτ.

4’Σουτ Τόρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

20’ Σουτ Πιστιόλη η μπάλα άουτ.

24’Πετσίνης μπροστινή μπαλιά στο Φούντζουλα σουτ στην κίνηση η μπάλα λίγο άουτ.

37’Γκοοολ Κόρνερ Ρετσίνας κεφαλιά Δημητρόπουλος η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι το ριμπάουντ ο Φούντζουλας 1-0.

43’ Γκοοολ Λάθος του Φλώρου το εκμεταλλεύτηκε  Φούντζουλας τετ α τετ ωραίο πλασέ 2-0

79’Γκοολ Προσωπική ενέργεια του Πετσίνη που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σκαφτό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα.

84’ Σε πλεονεκτική θέση ο Τσίκας πλασάρει η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ο. Λυγιάς: Δούρος, Νικόπουλος, Ραυτόπουλος, Βειζάι, Λιανός, Τσιριμώκος, Ρετσίνας, Τόρε(55’ Θωμόπουλος),Φούντζουλας(70’Ζαβέρδας), Δημητρόπουλος(64’ Τσίκας), Πετσίνης.

Ένωση Ευηνοχωρίου:Κωνσταντακόπουλος Θ., Ντζιβανάκης(81’ Κουτσοντέμος), Σχώρης, Φλώρος, Πατρινός Μ., Μωραΐτης Λ.., Πανόπουλος(72’ Μπρετσιάς) ,Μανίκας(46’Στεφόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Πιστιόλης, Διαμαντόπουλος.Ν.
nafpaktianews.gr