Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης Χαλαζιάς και η ομάδα του ....U-20: Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1



Η ομάδα Νέων του ΠΑΣ αναδείχτηκε νικήτρια στην αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Πανθρακικού στη Κομοτηνή με 0-1, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, του Πρωταθλήματος Υποδομής της Σούπερ Λίγκα.
Οι παίκτες του Ζόραν Στοϊνοβιτς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν, για άλλη μια αγωνιστική δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι δεν κατάφεραν να πάρει τη νίκη στην έδρα τους.
Ο ΠΑΣ αποδείχτηκε πιο αποφασιστικός και στο 73΄ σκόραρε με τον Γανωτή, κερδίζοντας ένα πολύτιμο βαθμολογικά τρίποντο που τον έφερε στην 9η θέση με την ΑΕΚ και τους 7 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Αντίστοιχα η ομάδα της Κομητηνής παρέμεινε στους 6 βαθμούς σε 6 αγώνες, έχοντας επικρατήσει μέχρι τώρα της Βέροιας και του Λεβαδειακού.

Σαφώς και οι νίκες μικρή σημασία έχουν στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς στόχος είναι η ανάδειξη ταλαντούχων παικτών για τη πρώτη ομάδα και η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών. Όμως σε κάθε περίπτωση, η ψυχολογική ώθηση που δίνουν οι καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, συμβάλλουν αρκετά.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιώργος Κουναλάκης (Ξάνθης) με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη και Σπυρίδων Καραουλάνη επίσης από την Ξάνθη.

Παρών στο παιχνίδι ήταν και ο υπεύθυνος των υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χρήστος Παπαγεωργίου.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  0
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    1
Σκόρερ: 73΄ Γανωτής
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσανακτσόγλου, Βασιλακάκης, Πόπτσης για τους γηπεδούχους -,
και οι Μουσκάι, Κολιοφούκας για τον ΠΑΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: (Ζόραν Στοΐνοβιτς), Αράπογλου, Ζδράβος-Ρίζος, Σιδηρόπουλος, Ζούλης, Νικολαΐδης, Μουστάκας, Χαλαζιάς (46΄ Σαρηγιαννίδης), Βασιλακάκης, Φωτιάδης (61΄ Τρίμμης), Πόπτσης, Τσανακτσόγλου (72΄ Μαμούτ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Χαρίσης, Μουσκάι, Φίλιος, Αλεξίου Α., Γανωτής, Παππάς Κ., Καμποσιώρης (91΄ Μπάγιας), Παπαρούνας (74΄ Κυριάκου), Νάκος, Ασωνίτης (46΄ Πανταζής).

acadimies.gr