Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Γιατί;


Γιατί πάλι στην μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου στο παιχνίδι (σε αυτό ίσως πρέπει να μας απαντήσει ο θεός…) δεχόμαστε πάλι γκολ.

Γιατί τόσες χαμένες κλασικές ευκαιρίες μετά το γκολ που δεχτήκαμε;

Γιατί η απόδοση μας στο πρώτο μέρος δεν είχε την ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο;

Ο Παναιτωλικός έκανε ακόμη μία γκέλα αν και δεν την άξιζε αυτή την φορά στο Ελ πάσο με την καλλιθέα(1-1) .Τα καναρίνια βρέθηκαν πίσω στ σκορ στο 20’ ύστερα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντακόλ . Η Καλλιθέα στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της στο παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τακίδη , ο οποίος πραγματοποίησε λάθος έξοδος και ανέτρεψε τον Φαρινόλα , δίνοντας στην Καλλιθέα την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια ήταν καταιγιστικός χάνοντας πολλές κλασσικές ευκαιρίες .  Σε μια από αυτές ο ο Φαβάλι εκτέλεσε το φάουλ με τον Ακουάρο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και να βρίσκει μόνο του στην μικρή περιοχή τον Ανρι Καμαρά που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει για λογαριασμό την ομάδα μας. Το σκορ δεν άλλαξε παρόλο τις απίστευτες ευκαιρίες που έχασε ο Παναιτωλικός ,με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα καναρίνια μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Κουτσοσπύρο που βρέθηκε αφύλακτος στην μικρή περιοχή και πλάσαρε πάνω στον Κατσούλη.
Η απόδοση όμως των παικτών του Καραγεωργίου δεν είχε συνέχεια και παρόλο την κατοχή της μπάλας δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα πολλά νεύρα στην συνέχεια του παιχνιδιού δεν άφησαν τις δυο ομάδες και κυρίως τον Παναιτωλικό να κάνει ευκαιρίες με μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Πασά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Προς το τέλος του παιχνιδιού η Καλλιθέα πήγε να κλέψει το παιχνίδι όταν ο Φαρινολά (μάλλον από θέση οφσάιντ) βρέθηκε απέναντι από τον Τακιδή  που με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαμε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να έρχονται στα «χέρια». Όταν τα πράγματα ηρέμισαν οι κυανοκίτρινοι πήγαν στην κερκίδα που ήταν οι 300-400 φίλοι της ομάδας μας για να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στο γήπεδο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Κατσούλης, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Πίκολο, Σταύρου (89′ Φουντουκίδης), Ρουσάκης, Καλτσάς, Ατματσίδης (76′ Κατσικογιάννης), Ντα Σίλβα (52′ Χριστοφιλέας),  Ντακόλ, Φαρινόλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Γκόλιας (46′ Δάρλας), Μητρόπουλος, Φαβάλι, Σφακιανάκης, Κούσας, Καμαρά (81′ Πασσάς), Κουτσοσπύρος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωσώνης (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ν. Ρατσιάτος (Αργολίδας)

panaitolikos1926.gr