Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Έτοιμο για τη Γ' Εθνική το "ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008"[αφιέρωμα έκανε το womensports.gr]


Το Μεσολόγγι έχει πλέον νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και οι άνθρωποι της ομάδας "ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008" μας διηγήθηκαν την ιστορία της καθώς και όλα όσα θα ήθελε κάποιος να μάθει σχετικά με αυτήν...
"Πριν λίγους μήνες μιά παρέα απο κοπέλες απο το Μεσολόγγι ,που λατρεύουν το ποδόσφαιρο είχαν μια καταπληκτική ιδέα,να δημιουργήσουν μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην πόλη μας.
Ετσι πρίν λίγες ημέρες γεννήθηκε η γυναικεία ομάδα ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ,που ανήκει στην Ακαδημία της Α.Ε.Μεσολογγίου .Με τη βοήθεια ανθρώπων του χώρου του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και κυρίως του γεν. γραμματέα της ΑΕΜ Κατσαγάνη Βασ.,του προπονητή του ΓΟΜ Γιάν. Γουλή, του υπευθύνου της Ακαδημίας ΑΕΜ Κουφό Χ., και του ταμία της Ακαδημίας ΑΕΜ Κιρκινέζου Χαρ., και την αμέριστη στήριξη του προεδρου της ΑΕΜ Βισβίκη Διον. και του υπόλοιπου Δ/Σ, ενώ ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στον πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ Παπαχρήστου Τάκη για την σημαντική του βοήθεια για την ενεργοποίηση της ομάδος στην ΕΠΟ. Πιστεύουμε να έχουμε δίπλα μας και τον Δήμαρχο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου Κον Κατσούλη Παν. γνωστό για την ευαισθησία που δείχνει στα αθλητικά "δρώμενα" της περιοχής μας.
(Η αρχηγός της ομάδας Σοφία Καραμανοπούλου)

Η ομάδα με σημαντική βοήθεια απο τις δύο αρχηγούς Καραμανοπούλου Σ.-Πρασσά Χ. τόσο σε θέματα χορηγιών [τόσο σε αθλητικό υλικό ,οπως εκανε ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας Παγούρας Γ.,όσο και σε χορηγών για την αφίσα της ομάδος],αρχισε να χτίζεται πάνω σε σωστές βάσεις και να προσελκύσει πολλά κορίτσια της περιοχής μας που αγαπούν το αθλημα του ποδοσφαίρου.Την φετινή αγωνιστική περίοδο η γυναικεία ομάδα αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας .
(Το "μυαλό" της ομάδας Χριστίνα Πρασσά)

Ηδη το ρόστερ αποτελείται απο 20-22 κοπέλες μεταξύ 14-31 χρονών.Την σεζόν που μας πέρασε η ομάδα έδωσε και 5 φιλικά παιχνίδια που ήταν ολα νικηφόρα [Ακ.Ευηνοχωρίου 9-0. Παναρκαδικός Ζακύνθου 5-0,Ικαρος Πετρωτου Πατρών 2-1 στο Ενωσιάκο και με το ίδιο σκόρ στην Πάτρα ,και 2-0 στην Αρτα την τοπική ομάδα],αρα για τα δεδομένα νεοσύστατης ομάδας τα πήγανε πολύ καλά.
(Η 18χρονη επιθετικός Ντίνα Μαρκουτσά)
Η ανταπόκριση του κόσμου στο νέο εγχείρημα της γυναικείας ομάδας είναι μεγάλη και αναμένεται μεγαλύτερη τον Νοέμβριο που θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Ηδη η ομάδα έκανε και τις πρώτες μεταγραφές αφού απέκτησε την Σούλα Παρ.[Εργοτέλη],Πρασσά Χ.[Βόλος],Ζαμπατιώτη Χ.[Οδ.Γλυφάδας] και τις Καραμανοπούλου Σ.,Τραυλού Α., Τραυλού Ε.,Κάππα Ε.,και Καλπογιαννάκη [Αχελώο Ν.].Πρίν λίγο καιρό ξεκίνησε η προετοιμασια της ομάδας,και τα προβλήματα δεν λείπουν αφου απουσιάζουν οι Ζαμπατιώτη[λόγω σπουδών στην Αθήνα],Νταλιάνη Γ.[λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εργάζεται στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ],Καλπογιαννάκη[λόγω εργασίας],Φραγκούλη Ε.[τραυματ.]

Η ομάδα θα έχει έδρα το Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θ.Πασσιόπουλος΄΄,ενώ προπονήσεις γίνονται και στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.
Καλούμε όσες κοπέλες θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο ,η ομάδα μας τους δίνει την δυνατότητα αυτή."