Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήδη οι προσπάθειες του άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.

 Γιώργος Κουλός [Πανηλειακός, Football League 2] 19 χρονών ,αμυντικός
 Χρήστος Ρόβας [Εθνικός Σιδηροκάστρου,  Football League 2], 18 χρονών ,επιθετικός
 Χρήστος Ρόβας [με  το περίεργο λούκ ]
 Πάνος Λινάρδος [Α.Ε.Ζακακίου ,Β΄Εθνική Κύπρου],21 χρονών, μεσοεπιθετικός
Γιάννης Τσουκαλάς[Αχαρναίκος ,Football League 2],21 χρονών ,τερματοφύλακας

Και οι τέσσεροι νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν απο τα τμήματα υποδομών του Γ.Ο.Μεσολογγίου
και αφού πέρασαν απο ολα τα τμήματα της Μεσολογγίτικης ομάδας φέτος υπογράψανε τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια και ήδη ξεκίνησαν να αγωνίζονται στις ομάδες τους.. Το όνειρο των ανθρώπων που αφιέρωσαν πολλές ώρες για αυτά τα παιδιά είναι ΄΄να τα βλέπουν να ανοίγουν τα φτερά τους΄΄.,και  σιγά-σιγά με σταθερά βήματα να ανεβαίνουν περισσότερο ψηλά. Εκτός απο τους 4 πιο πάνω ποδοσφαιριστές και αλλοι βρίσκονται κοντά στην καταξίωση αφου οι Βαλμάς Κ.[Αστέρας Τρίπολης],Χαλαζιάς Γιάν.[Πανθρακικός],Διαμαντόπουλος Γρ.[Λεβαδειακός],Κοντογιάννης Ι.[Παναιτωλικός ] αγωνίζονται στις ομάδες Νέων.
Εκτός απο αυτούς πολλοί άλλοι που προέρχονται απο την Ακαδημία του ΓΟΜ,αγωνίζονται στις δύο ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Δ΄Εθνική [ΑΕΜ,ΑΡΗΣ ΑΙΤ.],και πολλοί άλλοι σε ομάδες τών τοπικών πρωταθλημάτων πού διοργανώνει η ΕΠΣΝΑ ,ενώ και άλλοι ανα την επικράτεια όπου σπουδάζουν.
Απο την περυσινή περίοδο η Ακαδημία του ΓΟΜ ,και του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 συγχωνεύθηκαν με την Ακαδημία της ΑΕΜ ,και ήδη τα πρώτα μηνύματα είναι οτι υπάρχει απίστευτο ταλέντο και με την απαράιτητη προϋπόθεση να δείξουν την απαιτούμενη διάρκεια:, εχουν μέλλον στο ποδόσφαιρό μας.