Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πήρε ΄΄μπροστά ΄΄ η Ακαδημία Ευηνοχωρίου

ΣΑΚΗΣ ΚΡΑΝΗΣ [σε παλιότερη φωτογραφία με την φανέλα της ΑΕΜ],επιθετικό ατού της ομάδας..


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ – ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 4 - 1
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ, κέρδισε η Ακαδημία τον Τρίκαρδο. Η Ακαδημία παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, παίζοντας επιθετικά από το 1ο λεπτό. Η επιθετική τριπλέτα Κράνη – Παπά – Παπαθανασίου και από αριστερά τον Αθανασόπουλο δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες που θα μπορούσε να ανεβάσει το σκορ σε πολύ περισσότερο αφού έχασε ένα πέναλτι και είχε δύο δοκάρια. Αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5΄ με τον Σάκη Κράνη. Στην συνέχεια από μια γκέλα δέχθηκε την ισοφάριση και με αυτό το σκορ έληξε το ημίχρονο, αφού ήδη είχε χάσει αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τρίκαρδο, αφού ήταν ένας επιθετικός μονόλογος γι αυτή, χάνοντας ένας πέναλτι και πετυχαίνοντας 3 γκολ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΞΗΡΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι., ΖΟΥΜΑΣ ΑΘ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (83’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΠΑΠΑΣ (65’ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ.), ΚΡΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (70’ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: ΜΠΑΝΙΛΑΣ, ΜΑΚΡΗΣ (50’ ΡΟΜΠΟΛΑΣ), ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ (74’ ΝΤΑΝΟΣ), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΓΚΑΣΟΥΚΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Π., ΤΖΑΝΑΚΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ, ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ Ι.(44’ ΛΑΓΟΥΔΗΣ)
ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’ Από δεξιά εκτελεί φάουλ ο Κράνης, η μπάλα περνά πάνω από το τοίχος, η μπάλα χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπανίλα και φεύγει πλάγιο άουτ.
5’ Από κάθετη μπαλιά του Παπαναστασίου στον Κράνη, ο τελευταίος γυρίζει και με δυνατό σουτ κάνει το 1-0 για την Ακαδημία.
19’ \Ο Καλαντζής Π. έξω από την μεγάλη περιοχή, σουτάρει, η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Κωνσταντάρα Δ., η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στο Γάμα του Ξηρού, αφού ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε αρχικά.
33’ Ο Κράνης πασάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή στον Μπαλαούρα που ήταν μόνος του, ο τελευταίος προσπαθεί να πλασάρει αλλά ο Μπανίλας μπλοκάρει.
43’ Από δεξιά γρήγορη πάσα του Δημαρά Ι. στον Παπά που φεύγει μόνος του στην επίθεση, και από πλάγια θέση σουτάρει άουτ, ενώ ο Κράνης βρισκόταν μόνος του στο πέναλτι σε πλεονεκτική θέση για γκολ.
55’ Ο Αθανασόπουλος από αριστερά μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, ο Διαμαντής τον ανατρέπει από πίσω και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Παπάς και αστοχεί.
57’ Ότι δεν κατάφερε ο Παπάς 2΄λεπτά πριν, το κατάφερε με ατομική προσπάθεια από δεξιά αφού πέρασε δύο αντιπάλους, μπαίνει στην μεγάλη περιοχή από πλάγια θέση και με δυνατό σουτ κάνει το 2-1 για την ομάδα του.
66’ Ο Κράνης σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και από αριστερά, ο Μπανίλας δεν καταφέρνει να μπλοκάρει, η μπάλα φτάνει στα πόδια του Δημαρά Ι., μέσα στην μεγάλη περιοχή, σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στο κάθετο αριστερό δοκάρι και άουτ.
80’ και πάλι ο Κράνης με πλάτη προς το τέρμα, γυρίζει, σουτάρει και ο Μπανίλας αποκρούει σε κόρνερ. Ο Κράνης το εκτελεί στο δεύτερο δοκάρι, και ο αφύλακτος Μπαλαούρας με κεφαλιά κάνει το 3-1.
84’ Από αριστερά επίθεση για την Ακαδημία, ο Κωνσταντάρας Γρ. παίζει το ένα – δύο με τον Αθανασόπουλο, ο τελευταίος μπαίνει στην μεγάλη περιοχή και με σούτ κάνει το 4-1
Από την Ακαδημία δεν υστέρησε κανένας, με εξαιρετικούς τους Κράνη, Παπά, Αθανασόπουλο και Δημαρά Ι.
Με λάθη η διαιτησία του Σπυράτου.
evinochori-kalidona.gr