Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νέοι : ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας 0-1




Στο γκολ κρίθηκε η φιλική αναμέτρηση των νέων της ΕΠΣ Ευρυτανίας και της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Οι «γείτονες» επικράτησαν με 0-1 χάρις σε γκολ, που πέτυχαν στο πρώτο μέρος
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/9 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 11 το πρωί. Κράτησε 1 ώρα, καθώς παίχτηκαν δυο 30λεπτα.
Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Αντωνίου ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες. Έπαιξαν αρκετά δυνατά και ήταν μαχητικοί σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.
Είχαν ορισμένα διαστήματα υπεροχής και έλεγξαν τον χώρο του κέντρου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έδειξαν ότι η «ψαλίδα» κλείνει και υπάρχουν πλέον μικρές διαφορές με δυνατότερες ενώσεις.
Η Αιτωλοακαρνανία του Βασίλη Λώλου χάρις το πολύ καλό και δυνατό της ξεκίνημα πήρε την φιλική νίκη. Μπήκε αρκετά καλά στα πρώτα λεπτά και πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο πρώτο μέρος με τον Παπαδόπουλο. Στην επανάληψη έριξε την απόδοση της και κοίταξε περισσότερο να κλείσει όλους τους χώρους στην άμυνα, κάτι που το έκανε με απόλυτη επιτυχία.

Καρπενήσι ξανά ο Λώλος



Στο Καρπενήσι βρέθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο διάστημα από ενός μηνός ο προπονητής της ΕΠΣΑ Βασίλης Λώλος, καθώς είναι μέλος του τεχνικού τιμ της Καλαμάτας. Οι Μεσσήνιοι προετοιμάστηκαν στο Καρπενήσι τέλη Αυγούστου και διέμειναν και αυτοί στο Hotel Spa Montana.

Κλείνει η «ψαλίδα»
Οι παίκτες της Ευρυτανίας χάρις τις αγωνιστικές παραστάσεις που έχουν στα γήπεδα της Ευρυτανίας, έχουν βελτιώσει κατά πολύ την αγωνιστική τους παρουσία και είναι πλέον αρκετά ανταγωνιστικοί. Το νέο μέτρο της ΕΠΣΕ έχει αποδώσει καρπούς και σε περίπτωση συνέχισης του αναμένονται οι μικτές της Ευρυτανίας να έχουν αξιόλογη πορεία και να αναδειχτούν επιτέλους ταλέντα από την περιοχή της Ευρυτανίας.Ο μεσοεπιθετικός της Αιτωλοακαρνανίας Παπαδόπουλος στο 20ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ σκόραρε και χάρισε την νίκη στην ομάδα του. Προηγουμένως η Αιτωλοακαρνανία είχε απειλήσει σε αρκετές περιπτώσεις και είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Απείλησε με Χρυσαφόπουλο



Οι γηπεδούχοι επιτέθηκαν μέσα από αντεπιθέσεις και απείλησαν την αντίπαλη εστία με προσπάθειες του Κώστα Χρυσαφόπουλου.

Οι καλύτερες φάσεις
2΄ : Πλασέ του Χρυσαφόπουλου από καλή θέση μέσα από την περιοχή και δεξιά πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ξηρού.
4΄ : Σουτ του Πανάγου εκτός περιοχής κατέληξε πάνω από την εστία του Γιόγιου.
6΄ : Σουτ του Κοντογιάννη έξω από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
16΄ : Σουτ του Χρυσαφόπουλου από καλή θέση μπλόκαρε ο πορτιέρο της Αιτωλοακαρνανίας.
20΄ : Ο Πανάγου έκανε όμορφα την κάθετη πάσα για τον Παπαδόπουλο, που με πανέμορφο σουτ σημάδεψε το αριστερό «Γ» της Ευρυτανίας και πέτυχε το νικητήριο τέρμα (0-1).
29΄ : Σουτ του Μακρυγιάννη εκτός περιοχής πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.

Β΄ μέρος

Διατήρησε το προβάδισμα
Οι νέοι της ΕΠΣΑ διατήρησαν το προβάδισμα τους προσέχοντας αρκετά τα μετόπισθεν.

Πίεσε για το «Χ»
Οι Ευρυτάνες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και διεκδίκησαν την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.

Οι καλύτερες φάσεις
41΄ : Ο Μπουμπούλης άνοιξε δεξιά στον Καραλή, που σούταρε από καλή θέση άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιόγιου.
52΄ : Μακρινό σουτ του Χρυσαφόπουλου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό «Γ» των φιλοξενούμενων.
54΄ : Ο Παππάς πάσαρε στον Μακρυγιάννη που σούταρε από καλή θέση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.
59΄ : Ο Χρυσαφόπουλος έκανε την προσπάθεια από δεξιά, έπειτα από μπαλιά του Αθανασόπουλου, γύρισε παράλληλα με το τέρμα, ο Ξενάκης έκανε την προβολή προς τα πίσω και ο Ρηγανός μπλόκαρε την τελευταία στιγμή σωτήρια.

Ακολούθησαν οι παίδες
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού ακολούθησε το φιλικό των παίδων, το οποίο άρχισε στις 12.30.

Συνθέσεις Ομάδων


Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου) : Γιόγιος, Μαυρογόνατος(17΄ λ.τρ. Μπούτσι, 55΄ Κολοκύθας), Γυφτομήτρος(31΄ Γιαννιώτης), Ζαχαρόπουλος, Αντωνίου, Χρυσαφόπουλος, Λάππας(49΄ Ντάλλας), Ευαγγελοδήμος(39΄ Μπλέντζος), Κρίντας(49΄ Καρατσίκης), Αθανασόπουλος, Γραβιάς

Αιτωλοακαρνανία (Βασίλης Λώλος) : Ξηρός(31΄ Ρηγανός), Καραλής(43΄ Παππάς), Ζαϊμης, Διαμαντόπουλος, Ξενάκης, Πανάγου(39΄ Μπουγαντζάς), Παπαδόπουλος(37΄ Κώτσαλος), Μπουμπούλης(41΄ Αγγελοκωστόπουλος), Μάλλης(31΄ Ζαρκαδούλας), Κοντογιάννης, Νικολάου(22΄ Μακρυγιάννης)

Διαιτητής : Γιώργος Στοφόρος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Θοδωρής Κατσαρός (Ποδοσφαιριστής Αγράφων)


Πηγή : EvrytaniaSport