Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Φιλική ήττα στον Πύργο ,....... με τον Γιώργο Κουλό στην βασική 11αδα...

Την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας ενόψη της νέας σεζόν, γνώρισε σήμερα στον Πύργο ο Παναιτωλικός από τον τοπικό Πανηλειακό με σκορ 2-0.


Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της, τουλάχιστον στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει αυτή την υπεροχή σε γκολ. Μάλιστα βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ (7') όταν ο Σαλαπάτας έβγαλε σέντρα και ο Ιωάννου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Πολλές οι ευκαιρίες για τους κυανοκίτρινους με πιο σημαντικές αυτές στο 20' όταν αποκρούστηκε πλασέ του Ντιμπαλά, στο 40' δοκάρι σε κεφαλιά του Καμαρά, και ακόμη δύο απανωτές στο 41' και 43' με τον ίδιο παίκτη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σαλαπάτα.

Πανηλειακός: Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Κολοβός, Κολόκας, Πέτρου, Οικονομόπουλος, Σαλαπάτας, Μήτρου, Φ. Παναγόπουλος, Κατσαρός. Έπαιξαν και οι: Φράγκος, Σαραμαντάς, Γκρίλας, Τζουμάκας, Κοτσόκολος, Κάτσικας.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου, Μπογκντάνοβιτς, Μητρόπουλος, Φαβάλι, Ντιμπαλά, Δάρλας, Καμαρά. Έπαιξαν και οι: Κουτσοσπύρος, Σφακιανάκης, Πασσάς.

Γιάννης Τσιρώνης
aerasfm.gr