Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευχαριστήρια ανακοίνωση



Δημήτρης Πιερρουτσάκος :  Σήμερα , και στα πλαίσια τών εορτασμών τής 25ης Μαρτίου , ύστερα από πρόσκληση τών Βετεράνων τής ΑΕ Μεσολογγίου , η Ομάδα Επιλέκτων SELECTE , μεταβήκαμε στο Ιστορικό και Ηρωικό Μεσολόγγι , όπου παίξαμε Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα Παλαιμάχων , ΑΕ Μεσολογγίου VS SELECTE 2-0.

Πρώτα απ όλα , θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά , αλλά και εκ μέρους ολόκληρης τής ομάδας μας , το Σύλλογο Βετεράνων τής θρυλικής ΑΕ Μεσολογγίου , που μάς προσκάλεσαν να παίξουμε αυτό το μάτς. Ήταν μεγάλη τιμή για τη SELECTE , που παίξαμε με μιά ομάδα με μεγάλη ιστορία , σε μιά πόλη με ακόμη μεγαλύτερη Ιστορία , γνωστή , όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα , αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Μείναμε ενθουσιασμένοι , όχι μόνο από την εξαίρετη φιλοξενία τών Βετεράνων της ΑΕ Μεσολογγίου αλλά κυρίως , από το Ήθος , τίς Αξίες , και τη συμπεριφορά τους.
Άνθρωποι διαποτισμένοι από το υγιές Αθλητικό Ιδεώδες , την Ευγενή Άμιλλα , το Εύ Αγωνίζεσθαι , οι εκλεκτοί , φίλοι μας πλέον , Δημήτρης Ματζουράτος ( Πρόεδρος ) , Βύρωνας Παναγιωτόπουλος ( Παίκτης αλλά και βοηθός Προπονητή τής Γυναικείας Ομάδας Μεσολόγγι 2008 ) ο Γιάννης Δελαπόρτας ( παίκτης ) ο Αντιπρόεδρος τής ΑΕΜ Παναγιώτης Κατσάνος , αλλά και όλοι οι Μεσολογγίτες ,έκαναν τα πάντα για να αισθανόμαστε σάν στο σπίτι μας .
Όπως πολύ σωστά είπε ο Δημήτρης Ματζουράτος , κάναμε καινούργιους φίλους , και σε αυτές τις ισοπεδωτικές εποχές , εμείς , σπρώξαμε ένα βήμα πιό μπροστά , τον Ποδοσφαιρικό Πολιτισμό. Επίσης είπε , ο φίλος Δημήτρης , οτι το αποτέλεσμα τού αγώνα δέ μετράει σάν σκόρ , αλλά ο αληθινός νικητής είναι η Άμιλλα , και όλες οι Αξίες τού Αθλητισμού. Συμφωνούμε απολύτως , και ήδη προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε στο Αίγιο αυτούς τού εξαιρετικούς αθλητές και ανθρώπους , για να ανταποδώσουμε το ήθος , τη φιλοξενία και την αγάπη τους.
Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , για την ιστορία θα πώ , οτι η ΑΕΜεσολογγίου , ήταν σαφώς ανώτερη από τη SELECTE , διότι οι παίκτες της ήταν πιό γυμνασμένοι , σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση , και είχαν πολύ καλύτερη ομοιογένεια σάν σύνολο . Γι αυτό και έχασε περισσότερες ευκαιρίες από μάς. Ενώ εμείς , ήταν η πρώτη φορά που μαζευόμασταν παλιοί και καινούργιοι , δέν είχαμε φυσική κατάσταση , δέν είχαμε ομοιογένεια , οπότε δέ φτάναμε εύκολα και σε τελικές προσπάθειες.
Όσον αφορά τον εαυτόν μου, επιστρέφοντας από τραυματισμό και πολύμηνη αδράνεια και απροπονησία , ήμουνα επιεικώς ( αλλά φυσιολογικώς ) απαράδεκτος , δέ μπορούσα να τρέξω , ούτε και να κάνω αυτά που μπορώ , όταν είμαι στα κανονικά μου , οπότε με έβγαλα έξω στο ημίχρονο κιόλας , και με άλλαξα με νεότερο παίκτη , που μπορούσε να βοηθήσει καλύτερα την ομάδα.
Ύστερα απ αυτό , η ομάδα και εγώ , μπαίνουμε σε άλλους ρυθμούς , οι οποιοι σίγουρα θα αποδώσουν καρπούς.
Ευχαριστούμε και πάλι τούς εκλεκτούς φίλους τής ΑΕ Μεσολογγίου.