Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πέντε γκολ σημείωσε ο Χρήστος Ρόβας στην νίκη του Ηρακλή με 7-0 στην Αλεξάνδρεια...

 Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρίπτει ο επιθετικός του Ηρακλή , Χρήστος Ρόβας που πέτυχε πέντε γκόλ !!!! στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής  και έφθασε τα 29 γκόλ στο φετινό πρωτάθλημα...

.
Ένας αποφασισμένος και διαστημικός Ηρακλής έκανε περίπατο στην Αλεξάνδρεια διασύροντας τον τοπικό Φίλιππο με 0-7 και σε συνδυασμό με την ήττα του Αρη Παλαιοχωρίου από την ΑΠΕΛ, ο Γηραιός πανηγυρίζει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον περιμένει τα πλέι οφ για την άνοδο στην Β Εθνική.

Για μια ακόμη φορά ο Ρόβας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου πετυχαίνοντας 5 (!) τέρματα. Τα άλλα δύο τα πέτυχαν οι Πτηνόπουλος και Παπαδόπουλος που μαζί με τον Ρόβα έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική τριάδα στην επιθετική γραμμή των «κυανόλευκων».Ο αγώνας:

Στο πρώτο μέρος ο Γηραιός μπήκε αποφασισμένος να σβήσει κάθε σκέψη των γηπεδούχων πως μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Απόδειξη αυτού ήταν πως στο 26ο λεπτό η ομάδα του Μπαξεβάνου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τέσσερα τέρματα και είχε το μυαλό της στην διαχείριση του δευτέρου μέρους αλλά και στο τι γίνεται στο Παλαιοχώρι. Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε ο χορός των γκολ με τον Χρήστο Ρόβα να πιάνει ανάποδο ψαλίδι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κούζα. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ρόβας έδωσε την ασίστ στον Πτηνόπουλος και εκείνος «έγραψε» το 0-2. Στο 16’ ο Τάι έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα και ο πρώτος σκόρερ του Γηραιού, Ρόβας, βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κούζα τον οποίο πλάσαρε για το 0-3. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με τον Βασίλη Παπαδόπουλο να γράφει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Γηραιός δημιούργησε μια-δύο καλές ευκαιρίες ακόμη ενώ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σπύρος Μπαξεβάνος αποφάσισε να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές του καθώς το 0-4 του πρώτου μέρους του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Η μία από τις δύο αλλαγές, ο Αμαραντίδης έκανε τη σέντρα και ο Ρόβα με κεφαλιά έκανε το 0-5, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Στη συνέχεια ο Γηραιός έκανε διαχείριση του αποτελέσματος ενόψει του τελευταίου αγώνα αλλά και των πλέι οφ. Ο Ρόβας όμως είχε άλλη άποψη επί του αποτελέσματος και στο τελευταίο πεντάλεπτο πέτυχε άλλα δύο γκολ φτάνοντας τα πέντε προσωπικά και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε διαστημικά επίπεδα. Στο 86΄ο επιθετικός του Ηρακλή κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε για το 0-6, ενώ στο 90΄«έγραψε» το 0-7 με σουτ μέσα από την περιοχή.



ΦΙΛΙΠΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Κούζας, Πέϊκος, Δημητρίου, Μπουντάνι, Κουμπόγλου, Χρυσινόγλου, Αβραμόπουλος, Αρβανιτίδης, Καραχαλίδης, Αλμυράς, Κιμβρακίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος (74΄Καστριτσέας), Κουρέλας, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Παναγιωτούδης, Καζναφέρης, Τάι (46΄Κωστούλας), Παπαδόπουλος (46΄Αμαραντίδης), Ρόβας, Πτηνόπουλος (60΄Ανδρεάκος).



Πηγή: metrosport
Δείτε όλα τα γκολ του Ηρακλη στην Αλεξάνδρεια