Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

WU-16: Ελλάδα-Γαλλία 0-2

 Η Εθνική Κορασίδων με παίκτριες κάτω των 16 ετών ηττήθηκε από την Γαλλία 2-0 στον πρώτο αγώνα της στο πλαίσιο του αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA, ο οποίος διεξήχθη παρουσία 500 θεατών στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε και η 15χρονη Νεκταρία Ευθυμίου του Μεσολόγγι 2008 , πού  ήταν  η αρχηγός της ομάδας μας ενω ηταν και  απο τις καλύτερες σε απόδοση..

 Τα γκολ της Γαλλίας σημείωσαν η Νιαρό στο 8ο λεπτό και η Χαφσί στο 40ο λεπτό.
Διαιτητές του αγώνα η Μιζάλου με βοηθούς την Κοτρώτσου και την Ασημάκη [ΕΠΣ Αιτ/νίας]
Ελλάδα: Βλασιάδου, Ράκου, Γρηγοριάδη, Βορριά (72' Μπούκα), Ακριβάκη (72’ Τσαραντάνη), Παχάκη, Ευθυμίου, Βοίλα, Γεωργιάδου (41’ Τσακνάκη), Πρίφτη (66’ Αναστασιάδου), Βασιλακάκου (12’ Σκοτεινιώτη, 60’ Μάρκου).

Γαλλία: Σιεμπέρ, Νολέ, Μαουλιντά, Νιαρό (62’ Μπεν Ραμπά), Νασέρ, Πινό (41’ Αλίς), Φρεμό, Πενέ (52’ Μπισόν), Μεκερί (52’ Μπενουί), Σαπέλ (52’ Σαούντ), Χαφσί (41΄ Πικάρ).

Στον άλλο αγώνα της 1ης ημέρας, η Ρωσία νίκησε 3-2 την Σλοβακία. 
epo.gr



 Ο Προπονητής της Εθνικής Αντώνης Πριόνας δίνει εντολές στην Νεκταρία Ευθυμίου σε μια διακοπή του αγώνα...













 Πολλες μονομαχίες είχαμε απο το 15΄και μετά μεταξύ της Νεκταρίας Ευθυμίου και της Νιαρό που αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν και είναι το ΄΄βαρύ πυροβολικό ΄΄ της Εθνικής Γαλλίας..


























                            Φουντούλης Κ.-Γουλής Ι.-Παναγιωτόπουλος Κ. [Μεσολόγγι 2008]










 Το Μεσολόγγι 2008 με πολλές παίκτριες του ,τον προπονητή , μέλη του Δ/Σ και γονείς βρέθηκαν στο Αγρίνιο και παρακολούθησαν το διεθνές φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας Κορασίδων...