Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

"Mπλακ άουτ" στο Β΄ημίχρονο για το Μεσολόγγι 2008 και το 1-0....έγινε 1-2 απο την μαχητική Γλυφάδα...

 Το Μεσολόγγι 2008 υπέστη… μπλακ άουτ στο β΄ημίχρονο  με τη Γλυφάδα χάνοντας απρόσμενα με σκορ 2-1 στο Ενωσιακό Γήπεδο!
Η ομάδα του Γιάννη Γουλή  είχε μια καλή  απόδοση στο α΄ημίχρονο προηγήθηκε και δημιούργησε ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκόρ.  Κοιμήθηκε στο β' ημίχρονο αφού οι παίκτριες του δεν μπήκαν ποτέ στην επανάληψη στο ματς και με δύο γκολ που προήλθαν απο παιδαριώδη λάθη η μαχητική και έμπειρη Γλυφάδα πήρε την νίκη.
Ετσι, ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχες ήλπιζαν ότι θα επέστρεφαν στις νίκες, ολοκληρώθηκε με το χειρότερο τρόπο γι' αυτές. Καθοριστικό σημείο του ματς για το Μεσολόγγι 2008 ήταν η αλλαγή της νεαρής Μαρκουτσά  Δ. αφού ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες ημέρες, και αποδυνάμωσε την μεσαία γραμμή της γηπεδούχου ομάδας η αποχώρηση της, ενώ  πολλά βασικά  ατού του   δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.
Τα τρία γκόλ του αγώνα......
28΄..σε καλοκτυπημένο φάουλ της Μόκκα η Βέρρα δέχθηκε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή της Γλυφάδας  και αφού κοντρόλαρε με άψογο τρόπο με σούτ κάνει το 1-0.
72΄..Οι δύο κεντρικές αμυντικές της γηπεδούχου ομάδας Γεωργαρά και Πρασσά συγκρούστηκαν μεταξύ τους και η Τριβυζάκη εκμεταλλεύεται το λάθος και γυρίζει στην Πλυτά που κάνει το 1-1.
84΄..αμυντική ολιγωρία και η Τριβυζάκη με σούτ κάνει το τελικό 1-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του Τζαγκαράκη Λ. και των βοηθών του Ζούλη Παν. και Ανδριανού Μ.[ΕΠΣ Αχαίας].
Μεσολόγγι 2008...Νταβαντζή ,Γρομητσάρη,Γιαννακά,Μόκκα ,Γεωργαρά [82΄Αναγνωστοπούλου],Τζουμερκιώτη [62΄Ευθυμίου],Μαρκουτσά Δ. [λ.τραυμ.58΄Αυγέρη],Πρασσά,Πούλιου Ρ.,Βέρρα ,Καπνίση

ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας...Βαίτση,Αναστασίου,Θεολόγου[46΄Τσώνη],Παπακώστα,Χριστοδούλου,Μελισσού,Τερζή[90΄Μπίμη],Λάγιου,Τριβυζάκη,Θωμοπούλου[58΄Πλυτά],Μακρή[65΄Μπατσάκα].


 Το Μεσολόγγι 2008 τίμησε πριν την έναρξη του ματς τον Αιτωλοακαρνάνα [απο την Γαβαλού] πρόεδρο της ΑΕ Γλυφάδας κ. Κώστα Παπακώστα , με τον πρόεδρο του κ. Ευάγ. Καρακώστα για την πολυετή του προσφορά στο γυναικείο ποδόσφαιρο....










                                   Παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Παναγιώτης Καψάλης [ΕΠΣΑιτ/νίας]