Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ένα ιδιαίτερο βραβείο παρέλαβε ο Παναγιώτης Λινάρδος στην γιορτή του ΠΣΑΠ!

 Ανάμεσα στους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε ο παίκτης της Λαμίας με καταγωγή από το Μεσολόγγι ο οποίος βραβεύθηκε για έναν ιδιαίτερο λόγο!

 Με κάθε επισημότητα έγινε στο Μέγαρο Μουσικής η 36η γιορτή του ποδοσφαιριστή που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος και απένειμε βραβεία στους κορυφαίους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Ανάμεσα σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκε και ο Παναγιώτης Λινάρδος με καταγωγή από το Μεσολόγγι και που αυτή την αγωνιστική περίοδο αγωνίζεται στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής παρέλαβε ένα ειδικό βραβείο στη γιορτή του ΠΣΑΠ για τον συνδυασμό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με τις σπουδές. Μάλιστα, ο 26χρονος μέσος κατά την παραλαβή του βραβείου επισήμανε ότι η περίπτωσή του είναι η απάντηση στο ερώτημα για το αν συνδυάζονται αυτά τα δύο.
 Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Λινάρδος ολοκλήρωσε τις σπουδές του  στο τμήμα Μηχανολόγων/Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου της Κύπρου, εξού και το πέρασμά του από μεγάλες ομάδες στο νησί της Αφροδίτης..
iaitoloakarnania.gr