Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήττα ελέω...Ντάουλα , το Μεσολόγγι 2008 απο τον Ατρόμητο Αθ.

Το Μεσολόγγι 2008 ,έχασε χρυσή ευκαιρία να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απο το Περιστέρι , αλλά ηττήθηκε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 89΄ ,«εφεύρεση» του διαιτητή Ντάουλα Φ.σε βουτιά Κοπέλου, με 1-0 απο τον Ατρόμητο.
Τη εκτέλεση ανέλαβε η Τράγου Μ. που επέστρεψε μετά την τιμωρία της απο το προηγούμενο πρωτάθλημα και πέτυχε το γκόλ που έκρινε τον αγώνα παρ΄οτι βάση των κανονισμών ο διαιτητής Ντάουλας θα έπρεπει να δείξει επανάληψη αφού παίκτριες της γηπεδούχου ομάδας εισήλθαν εντός της περιοχής πρίν την εκτέλεση.
Ο Ατρόμητος  κατάφερε και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, που τον ανέβασε βαθμολογικά στην 5η θέση αντίθετα για  το Μεσολόγγι  2008 με την ήττα αυτή δυσκολεύουν τα πράγματα για την παραμονή στην Α΄Εθνική..Φλύαρη η ομάδα του Περιστερίου στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, προσπάθησε όμως χωρίς να τα  καταφέρει να φτιάξει ευκαιρίες  και γύριζε την μπάλα, και  μόνο με μακρινά σούτ η απο στημένες φάσεις προσπάθησε να απειλήσει την εστία της Νταβαντζή..
Και ενώ το μάτς έδειχνε ότι δεν θα ξεφύγει απο το 0-0, ηρθε η φάση στο 89΄ για να κατοχυρώσει τη νίκη του Ατρομήτου επί του πολύ καλά στημένου Μεσολόγγι 2008 που στο 90΄είχε μια απίστευτη ευκαιρία για το 1-1 όταν σε κόρνερ της Αυγέρη και κεφαλιά της Τζουμερκιώτη η Αργυριάδη απομακρύνει πάνω στη γραμμή με  κεφαλιά στην γωνία του τέρματος.

Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Φ. Νταουλα έχει η φιλοξενούμενη ομάδα με αποκορύφωμα την φάση στο 89΄που εκρινε τον αγώνα , ενω πολλοί καλοί ηταν οι βοηθοί του Νατσιόπουλος Β. και Παύλος Χ. [ΕΠΣ Δυτ. Αττικής]
Ατρόμητος Αθηνών : Στεφανοπούλου,Βλασσοπούλου, Συρμή,Μυλωνά,Αργυριάδη,Φερλστεφφεν,Κριεζή[72΄Σκουλικαρίτη], Salkunic, Γεωργοπούλου[58΄Παπαθεοδώρου,85΄ Κοπέλου],Τράγου Μ.,Στεροπούλου.

Μεσολόγγι 2008 : Νταβαντζή,Γρομητσάρη,Γιαννακά,Μόκκα[90΄Ευθυμίου ] ,Γεωργαρά,Τζουμερκιώτη[90+1΄Αναγνωστοπούλου],Μαρκουτσά Δ.,Πρασσά,Πούλιου Ρ.,Βέρρα [λ.τραυμ.23΄Βάτσικα ,74΄Αυγέρη],Καπνίση Μ.