Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάει Κρήτη το Μεσολόγγι 2008..!!!!

 Μια ακόμα δύσκολη αποστολή για τη γυναικεία ομάδα πόδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008 η οποία το Σαββατο 2/12 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α΄Εθνικής.

Η προετοιμασία του Μεσολόγγι 2008   ολοκληρώθηκε  σήμερα με βραδινή προπόνηση και ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι [Παρασκευή 1/12]για το λιμάνι του Πειραιά από όπου θα ταξιδέψει για την Κρήτη. 
Εκτός αποστολής θα είναι η τραυματίας Ε. Κάππα και οι  Τζουμερκιώτη Ε.,[επαγγελματικοί λόγοι], Λαζανά Ι.,Σωτηρίου,Ρισβά,ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Μόκκα,Καπνίση,Αυγέρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.



 Όπως ανακοίνωσε  η ΕΠΟ, το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00, με αλλαγή γηπέδου, αφου στο Θ. Βαρδινογιάννης [Γεντί Κουλέ] γίνονται εργασίες στον αγωνιστικό χώρο [επανασπορά] και ετσι ο αγώνας θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις ΄΄Θεοδ. Βαρδινογιάννης΄΄ και ορίστηκαν να σφυρίξουν οι:Σταυρουλάκης  Ραφαήλ με
Βοηθούς τους :Λιοδάκη  Εμμανουήλ και Μαυρεδάκη Νεκτάριο της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
με Παρατηρητή διαιτησίας τονΧανιωτάκη Χρήστο [ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ]

Ευχαριστήρια ανακοίνωση μετά την αποχώρηση της Φρόσω Ρισβά από την ομάδα εξέδωσε το Μεσολόγγι 2008     [ διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Καραπάνο Νίκο στην φιέστα ανόδου στην ΑΈθνικη το περασμένο καλοκαίρι] .
Με αυτήν την ευχαριστεί για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο..
Αναλυτικά αναφέρει:
<<Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 και όλα τα μέλη του σωματείου, ευχαριστούν την Φρόσω Ρισβά  για όλα όσα έχει προσφέρει στο σωματείο.Της  ευχόμαστε πάνω απ’ όλα υγεία και  ό,τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή...>>