Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύο ακόμα προσθήκες για την ομάδα της ΑΕΜ

 Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε η διοίκηση της ΑΕΜ στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας εν όψει του δύσκολου φετινού πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας.



Πρόκειται για τους 18χρονους, Γιώργο Νικολόπουλο[πάνω φωτογραφία] που πέρυσι αγωνίστηκε στον Αρη Αιτωλικού,και τον Dusan Pekez [κάτω φωτογραφία],που αγωνιζότανε στην Παλαιοπαναγιά Ναυπ.
Ο ΄΄παλιός γνώριμος΄΄ Γιώργος Νικολόπουλος έχει παρελθόν με την ΑΕΜ με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής Δ΄Εθνικής την περίοδο 2012-2013 και αγωνίζεται επιθετικός-μέσος, ο δέ Dusan Pekez αγωνίζεται η κεντρικός μέσος η στόπερ.
 Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των "κανονιέρηδων" ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, καθώς τα κενά στο ρόστερ είναι πλέον λιγοστά και θα κλείσουν σύντομα με τρεις-τέσσερις ακόμα κινήσεις.
Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε Αθηναική ομάδα σαν επιτελικός μέσος ,και δοκιμάστηκε χθές στην προπόνηση της ΑΕΜ ,μετά απο εισήγηση φίλου της ομάδος [με πολλες ποδοσφαιρικές γνώσεις]....
Η ομαδα  συνεχίζει τις επαφές από το «πάνω ράφι»!
Στην ΑΕΜ εργάζονται πυρετωδώς για τη δημιουργία μίας ομάδας ικανής να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί. Προς αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, κινούνται οι άνθρωποι του Μεσολογγίτικου  συλλόγου που φροντίζουν να στελεχώσουν το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.