Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κάλεσμα από το Μεσολόγγι 2008 για την Κυριακή!

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής  της Α’ Εθνικής, το Μεσολόγγι 2008  υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄  την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας....

Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008  με ανακοίνωση της κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για να δώσει το παρόν του στον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα των Αμαζόνων Δράμας.

Αναλυτικά η  ανακοίνωση:
Η ομάδα μας την Κυριακή 5/11 , στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Γυναικών, υποδέχεται στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄τις Αμαζόνες Δράμας. Οι παίκτριες μας που στο πρώτο τους παιχνίδι γνώρισαν εκτός έδρας ήττα από τον Αρη Θεσσαλονίκης  , θα αγωνιστούν για πρώτη  φορά μπροστά στους φίλους της ομάδας μας και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο συνδυάζοντας θετική εμφάνιση και αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα  που τα τελευταία χρόνια είναι απο τις καλύτερες ομάδες του Γυναικείου ποδοσφαίρου ενω την αγωνιστική περίοδο 2013-14 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής . 

Το διοικητικό μας συμβούλιο καλεί τους φίλους της ομάδας μας να γεμίσουν το Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου και με την παρουσία τους να δώσουν ώθηση στις προσπάθειες των παίκτριων μας για διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα  και να καταφέρουν ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.
.
Διαιτητικό τρίο από την Αχαία ορίστηκε να διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση ...
 Διαιτητής:Τσιρογιάννης  Παναγιώτης
Βοηθοί:Ανδριανός  Μιχάλης ,Σωτηρόπουλος  Δημήτριος [ΕΠΣ ΑΧΑΙΑΣ]
Παρατηρητής  Διαιτησίας :Πάνου Γρηγόριος [ ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ]
                                                         Πάνου Γρηγόριος