Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008-Αμαζόνες Δράμας-0-3


 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ-0-3
Ήταν θέμα ποιότητας και ανωτερότητας..

Η διαφορά ποιότητας των Αμαζόνων  ήταν ξεκάθαρη πριν καν τη σέντρα. Και στον αγωνιστικό χώρο του Ενωσιακού γηπέδου ''Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄ πιστοποιήθηκε και η ανωτερότητα των Δραμινών  που επικράτησαν της νεανικής ομάδας του Μεσολόγγι 2008  με 3-0.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι,μεταξύ των οποίων οι Αντιδήμαρχοι Μεσολογγίου ,Καρβέλης Σ.-Καραπαπάς Γ.-Μπουσμπουρέλης Δ. και ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παπαχρήστος Π.
Το Μεσολόγγι 2008 ξεκίνησε καλύτερα και για είκοσι πέντε λεπτά ήταν αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις. Η Μεσολογγίτικη ομάδα θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο κυρίως με την ευκαιρία της 13χρονης Γιαννακά στο 4΄μετά απο ωραίο γύρισμα της συνομήλικης Βατσικα, που στο 25΄ είχε ενα ωραίο σούτ που πέρασε  ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρι.                   Σε μια ανύποπτη φάση και απο ολιγωρία των γηπεδούχων έγινε το 0-1 που ήταν καθοριστικό αφού  η εμπειρία των παικτριών της φιλοξενούμενης ομάδας έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά τους που κυριάρχησαν στο γήπεδο και με της διεθνή Παπαδοπούλου σε μεγάλη ημέρα πού  όλα ξεκίναγαν απο αυτή.
Τα γκόλ του αγώνα....
29΄ Η Νεοφύτου κερδίζει την μπάλα και εκμεταλευόμενη την ολιγωρία των αντιπάλων παικτριών και με διαγώνιο σούτ αιφνιδιάζει την  Νταβαντζή και 0-1.
60΄Η Παπαδοπούλου θα γυρίσει στην επερχόμενη Vasiliou και η Κύπρια διεθνής με εντυπωσιακό γυριστό σουτ θα κάνει το 0-2.
69΄Η ταλαντούχα διεθνής Χατζηνικολάου θα προλάβει τις Μόκκα -Γεωργαρά και την Νταβαντζή που καθυστέρησε να βγεί και με προβολή θα κάνει το τελικό 0-3.
Διαιτητής του αγώνα ο Τσιρογιάννης με βοηθούς τους Ανδριανό Μ. και Σωτηρόπουλο Δ.[ΕΠΣ Αχαίας] ,που δεν απέφυγαν τα λάθη...

Μεσολόγγι 2008...Νταβαντζή [78΄Παναγιωτοπούλου Α.-Μ.],Γρομητσάρη Μ.[λ.τραυμ. 67΄Αυγέρη],Μαρκουτσά Δ.[λ.τραυμ.75΄Αναγνωστοπούλου ],Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.,Ευθυμίου Ν.,Βάτσικα Β.,Καπνίση Μ.,Πούλιου Ρ.,Λιπο Σ.-Χ.[46΄Βέρρα Κ.],Γιαννακά Β.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Αμαζόνες Δράμας....Χατζηχαριστού,Κατιρτσίδου,Νεοφύτου,Μήτκου,Κωσκερίδου[51΄Γιαμαλή],Κεραμυδά,Birtoiu[86΄Χριστοφυλλάκη],Φωτιάδου,Σωμάδη,Παπαδοπούλου,Vasiliou[90΄Kortalova]