Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θύελλα ταλέντων στο τριφύλλι !

Ο Παναθηναϊκός προσθέτει στην Ακαδημία του ταλέντα απ’ όλη την Ελλάδα! Οι «πράσινοι», μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κωστόπουλου από τον Βόλο, συνεχίζουν το παιδομάζωμα και ο Τάκης Φύσσας μαζί με τον Θεόδωρο Ελευθεριάδη ενισχύουν τα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού» με την απόκτηση δύο νεαρών άσων από την Θύελλα Πατρών.

Πρόκειται για τον Ανδρέα Αθανασακόπουλο και τον  Δημήτρη Καλαμπόκα, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2001! Αμφότεροι πέρασαν από το «πράσινο» μικροσκόπιο κι όχι μόνο έπεισαν, αλλά εντυπωσίασαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού!
paonea01
Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αχαΐας κι αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Τον περασμένο Δεκέμβριο δοκιμάστηκε στον ΠΑΟΚ, ενώ πριν δύο μήνες πέρασε δοκιμαστικά τεστ κι υπήρξε “φλερτ” με τον Ολυμπιακό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάκης Φύσσας με διαδοχικά ταξίδια στην Πάτρα κατάφερε να πείσει τον Αθανασακόπουλο να φορέσει την «πράσινη» φανέλα κι ενώ ο νεαρός άσος φέρεται να είχε πρόταση κι από τους ερυθρόλευκους!
ατα
Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού έχει εντυπωσιαστεί από το ταλέντου του Ανδρέα Αθανασακόπουλου. Ο νεαρός μέσος διαθέτει μοναδικά στοιχεία για να εξελιχθεί σ’ ένα εξαιρετικό 10αρι, θέση στην οποία διέπρεψε στη Θύεαλλα Πατρών και στην Μικτή Νέων. Ο μικρός φτιάχνει παιχνίδι, δίνει πάσες, τρέχει ακατάπαυστα και σκοράρει. Η συγκεκριμένη κίνηση κρίνεται εξαιρετική, αφού ο Παναθηναϊκός βάζει στην Ακαδημίας του έναν νεαρό που έχει ταλέντο κι όλο το μέλλον μπροστά του για να κάνει επαγγελματική καριέρα.

Ο Δημήτρης Καλαμπόκας αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα και στην Αχαϊά στάζουν μέλι για την εργατικότητά του και το ταλέντο του. Η οικογένεια του 16χρονου με ανακοίνωση ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο της Θύελλας Πατρών για την εξέλιξη του νεαρού  ποδοσφαιριστή.
newpao03
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Πατρών άξιος και έμπειρος προπονητής ήταν αυτός που στους 4 μήνες που είχε στα χέρια του τον Δημήτρη Καλαμπόκα ανακάλυψε το μεγάλο ταλέντο του και πίστεψε στην αξία του νεαρού παίκτη. Με ένα τρόπο που μόνο αυτός ξέρει έκανε τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Καλαμποκα να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να ανοίξει τα φτερά του και από την τοπική κατηγορία με τον Ωλενιακό να πετάξει στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα  του Παναθηναϊκού. Συγχαρητήρια Αντώνη Ζήκο και ευχαριστούμε για τον αγώνα που έδωσες μαζί με τον ποδοσφαιριστή σου. Πάντα επιτυχίες. Ευχαριστούμε θερμά και τον κύριο Θανόπουλο».

youngtalents.gr