Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το αποτέλεσμα της λαχειοφόρου αγοράς του Μεσολόγγι 2008...

 Σύμφωνα με την 14η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 4  Απριλίου, ο πρώτος λαχνός είναι το νούμερο 12611.
 Η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  του Μεσολόγγι 2008 ανακοινώνει ότι ο νικητής της Λαχειοφόρου Αγοράς είναι ο κάτοχος του λαχνού με αριθμό 611.
Ο τυχερός ή  η τυχερή ,   κερδίζει ένα  τριήμερο  για δύο άτομα [δύο διανυκτερεύσεις] στον ξενώνα ΄΄ΟΡΕΑΔΕΣ΄΄ στη Ανω Χώρα Ναυπακτίας...
Σε ανακοίνωσή του το Μεσολόγγι 2008 τονίζει: " Ο τυχερός ή η τυχερή, που έχει το παραπάνω αριθμό λαχείου, παρακαλείται να επικοινωνήσει  με το μέλος του Δ.Σ. απ΄όπου αγόρασε το Λαχείο.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη του Παραδοσιακού Ξενώνα ΄΄ ΟΡΕΑΔΕΣ΄΄ για την προσφορά του  και σε όσους συμμετείχαν στην Λαχειοφόρο Αγορά, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας, ενισχύοντας έτσι οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας μας.
 Ξενοδοχείο διαμερισμάτων Oreades ( Άνω Χώρα)..
Σε ήσυχη τοποθεσία, ανάμεσα σε πανύψηλα έλατα στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, το Oreades προσφέρει πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα με θέα στο βουνό και πέτρινο τζάκι.....
Ο ξενώνας  "Ορεάδες" βρίσκεται στην Ορεινή Nαυπακτία και συγκεκριμένα στην Άνω Χώρα του Δήμου Ναυπακτίας, σε απόσταση μόλις 55χλμ από τη Ναύπακτο..

Η Μεγάλη Λομποτινά της Ορεινής Nαυπακτίας, σημερινή Άνω Χώρα της επαρχίας Ναυπακτίας, περιβάλλεται από έλατα και καστανιές στα 1050 μέτρα υψόμετρο. Αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι καθώς το χειμώνα για μεγάλο διάστημα ντύνεται στα λευκά αποκαλύπτοντας τη μαγευτική ομορφιά της μέσα από τα χιονισμένα τοπία, ενώ το καλοκαίρι η καταπράσινη φύση δημιουργεί ένα ειδυλλιακό δροσερό τοπίο γεμάτο ζωηρά χρώματα και πλούσιες εικόνες.

Όλα αυτά αποτυπώνονται και στην ονομασία του ξενώνα μας "Ορεάδες". Στην ελληνική μυθολογία με τη συλλογική ονομασία Ορεάδες ήταν γνωστές οι πανέμορφες Νύμφες που κατοικούσαν στα όρη (βουνά) και τα προστάτευαν. Η λατρεία των Ορεάδων διεξαγόταν συνήθως μέσα σε σπηλιές. Ορεάδες Νύμφες που αναφέρει η μυθολογία ήταν η Οινώνη (στο όρος Ίδη της Τρωάδας), η Βριτομάρτις, η Ηχώ, η Κυλλήνη, η Κυνόσυρα, η Πίτυς, κ.ά. Οι Ορεάδες συνδέονταν με τη θεά Αρτέμιδα, καθώς όταν η θεά κυνηγούσε προτιμούσε τα καταπράσινα βουνά και τα ορεινά δάση. (Wikipedia)