Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του κυπέλλου η ΑΕΜ...

Ηττήθηκε στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με 2-0 από τον Σκουφά Κομποτίου  η ΑΕΜ και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Το ταξίδι της Α.Ε.Μεσολογγίου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας δυστυχώς δε θα συνεχιστεί καθώς στην πρεμιέρα της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα στο δημοτικό στάδιο της Αρτας  από τον Σκουφά Κομποτίου  με 2-0.
Οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣ Αιτ/νίας ,  προσπάθησαν για το καλύτερο, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο α΄ημίχρονο , δημιούργησαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες με Κράνη,Μπαλαούρα Κ.,Μιχαλόπουλο, στάθηκαν όμως άτυχοι [18΄δοκάρι ο Κράνης] στην τελική τους προσπάθεια. Στην επανάληψη ήταν  αποκαρδιωτική η εμφάνιση των παικτών της ΑΕΜ ενώ από την άλλη, οι αντίπαλοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και πιο ουσιαστικοί και πήραν τελικά αυτό που ήθελαν με δύο γκόλ του Χούσου στο 72΄,85΄.Στο 89΄αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ Ζέρβας Δ.,και κάτω απο τα δοκάρια πέρασε ο Κ.Μπαλαούρας αφού είχαν γίνει και οι τρείς αλλαγές.
Διαιτητής  του αγώνα ο Πάνος Ιωάννης  με Βοηθούς τους  Γιώτη Κοσμά  και Κωττορό Εμμανουήλ [ΕΠΣ Ηπείρου].
Σκουφάς Κομποτίου (Μαγκάκης) : Παπαχρήστος, Τσίρος, Χρηστογιάννης, Σχισμένος, Μπαλάτσας, Τσιάπαλης (46' Καλπακούλας), Κακάβας (46' Τσαρακλημάνης), Χούσος, Κυριάκης (86' Κολιούλης), Δάρδας, Μαγκάκης

ΑΕ Μεσολογγίου (Ζαρκαβέλης  Χρ.] : Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας Κ., Κοντομήτσος (λ.τραυμ. 30' Μαντελος), Τραγούλιας (48' Χαλαζιάς), Πασπαλιάρης, Γ. Δενδρινός Π., Μιχαλόπουλος Α., Ζαχαράκης, Κρανης,  Ζαρκάδας (66' Ζέρβας Ν.), Βρεττας Δ.