Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δί(χ)ως νικητή, το γειτονικό ντέρμπι του Αντιρρίου...

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ 1

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ατρόμητος Αντιρρίου και Α.Ο. Χάλκειας στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στο ΔΑΚ Αντιρρίου. Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές ευκαιρίες(στο δεύτερο ημίχρονο) πάθος και ένταση μέσα όμως σε αγωνιστικά πλαίσια οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.


Το πρώτο ημίχρονο όπως προαναφέραμε δεν είχε πολλές ευκαιρίες με τον Ατρόμητο να διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Πετσίνη Χ. ως επιθετικό φάουλ στο 30′ Στην επανάληψη το παιχνίδι πήρε φωτιά από νωρίς όταν μετά από γέμισμα του Ζαχαρόπουλου θα κάνει λάθος η άμυνα και ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Χάλκειας και η μπάλα θα καταλήξει στα δίκτυα.  Στο 60′ η ομάδα της Χάλκειας θα ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαβρούτα  σε μια φάση που στην ανατροπή του Ευθυμιόπουλου οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η ανατροπή έγινε μέσα στην περιοχή.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν εκπληκτική με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν συνεχώς με κορυφαίες τις προσπάθειες  του Βλάχου στο 75′ με διαγώνιο σούτ και του Γιαβρούτα στο 92′ με διαγώνιο δυνατό σούτ στην κίνηση.



Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λάμπρου με βοηθούς τον κ. Βασιλόπουλο και κ. Σούζα.

Το φίλμ του αγώνα:

3′ Διαγώνιο σούτ του Καλαβριζιώτη αποκρούει σε κόρνερ το Φλωρόπουλος.

14′ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Ευθυμιόπουλου διώχνει σε κόρνερ ο Φλωρόπουλος.

30′ Ο Πετσίνης Χ. θα στείλει την μπάλα στα δίκτυα όμως το γκολ θα ακυρωθεί καθώς ο κ. Λάμπρου θα υποδείξει επιθετικό φάουλ .

44’Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Αλεξόπουλου η μπάλα άουτ.

46′ ΓΚΟΛ Γέμισμα από τον Ζαχαρόπουλο λάθος εκτίμηση από τον τερματοφύλακα και την άμυνα του Α.Ο. Χάλκειας η μπάλα στα δίκτυα.

51′ Σέντρα του Ζαχαρόπουλου δεν πιάνει καλά το σουτ ο Αλεξόπουλος η μπάλα άουτ.

53′ Σούτ  του Ευθυμιόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.

60′ ΓΚΟΛ Ο Α.Ο. Χάλκειας θα φέρει το παιχνίδια στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαβρούτα. Σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

65’Σούτ του Καλαβριζιώτη η μπάλα άουτ.

70′ Εκτέλεση φάουλ του Βαλή κεφαλιά του Γιαβρούτα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

71′ Σέντρα του Κάκκου δεν μπορεί ο Ταμπάκης να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

72’Διαγώνιο σουτ του Βλάχου η μπάλα άουτ.

86’Σέντρα του Πετσίνη Αντ. κεφαλιά του Πετσίνης Χ. διώχνει σε κόρνερ  ο Γκιάτας.

87’Ευκαιρία για τον Α.Ο. Χάλκειας με τον Ευθυμιόπουλο σουτ αποκρούει ο Φλωρόπουλος

91’Δυνατό βολέ του Γκιάτα βγάζει στέλνει την μπάλα στην εκεί που βρίσκεται ο Γιαβρούτα που με δυνατό διαγώνιο σούτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο

Ατρόμητος: Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος Ε.,Πέκεζ,Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος, Ταμπάκης(76’Πελέκης), Αλεξόπουλος,Ψυχογιός(69’Κάκκος Β.), Ανδρεόπουλος(84’Πετσίνης Αντ.), Παναγιωτόπουλος Μ.

Α.Ο. Χάλκειας: Γκιάτας, Αδραχτάς, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς, Μπίμπας, Βαλής, Ψυχογιός (64’Δημαράς),Κάκκος(75′ Δαδάνης),Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Ευθυμιόπουλος(92′ Καρακώστας).



nafpaktianews.gr