Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ευχές από τον Α.Σ.ΛΕΩΝ

Η Διοίκηση του Α.Σ. ΛΕΩΝ*, οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των αγωνιστικών τμημάτων και των Ακαδημιών του Συλλόγου, σας εύχονται ολόψυχα χαρούμενες οικογενειακές γιορτές συνοδευόμενες από εγκάρδιες ευχές.


Το 2017 ευελπιστούμε να είναι ένα επιτυχημένο αθλητικό έτος για όλους τους Συλλόγους της πόλης μας, το οποίο θα χαρακτηριστεί από την εκπλήρωση των προσδοκιών του αθλητικού κόσμου αλλά και την υγεία των αθλητών και των  μελών τους.

Ο Σύλλογός μας φέτος ενεργοποίησε δύο ακόμη αθλήματα το τέννις και το βόλλευ, τα οποία όπως δείχνουν έχουν τη δική τους δυναμική, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικότερα για το τέννις, με τις νέες υποδομές που ετοιμάζονται τόσο από το Σύλλογο όσο και από τη Δημοτική Αρχή, είμαστε βέβαιοι, ότι θα αγκαλιάσει μικρούς και μεγάλους, αφού είναι ένα άθλημα άγνωστο για την πόλη μας αλλά με πολλούς φίλους.

Τέλος,  αρχές του νέου έτους έχουμε την επανεκκίνηση του αντρικού τμήματος καλαθοσφαίρισης με την ευχή όλων μας να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των φίλων-μελών του Συλλόγου μας.

Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο – Αθλητικό το 2017

*Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού από το 2011 και διαθέτει σήμερα την μεγαλύτερη ακαδημία καλαθοσφαίρισης της πόλης, ακαδημία στίβου, ακαδημία Βόλλευ αλλά και τμήματα σε Τέννις και Σκάκι. Έμπειροι και καταξιωμένοι  επαγγελματίες προπονητές φυσικής αγωγής πλαισιώνουν όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.