Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ατρόμητος Αθηνών :Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα δοκιμαστικά!

Ολοκληρώθηκε σήμερα με απόλυτη επιτυχία το διήμερο αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών (γήπεδο Νταμάρι).


Η δεύτερη μέρα της αξιολόγησης περιελάμβανε δίτερμα με την συμμετοχή των 40 ποδοσφαιριστών [μεταξύ των όποίων ήταν και οι 14χρονοι Μαριος Παλιάτσας και Γιώργος Τσιριμώκος της Α.Ε.Μεσολογγίου] ,από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και φυσικα του λεκανοπεδίου. Πρίν λίγες ημέρες  στις εγκαταστάσεις της Αθηναικής ομάδας βρέθηκε και ο Βασίλης Φονταλής της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και έκανε προπονήσεις με την ομάδα  U-15 του Ατρομήτου. Στο trial έλαβαν μέρος όλοι οι προπονητές των ομάδων Υποδομής γεγονός που φανερώνει αφενός τη μεγάλη σημασία που αποδίδει ο σύλλογος σε αυτή τη διαδικασία και αφετέρου την τελική στόχευση που είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιολόγηση των παικτών.
Ο Υπεύθυνος διεξαγωγής των δοκιμών Τόλης Αποστόλου στο τέλος του προγράμματος ευχαρίστηκε τους γονείς για την παρουσία τους και ειδικά εκείνους που ήρθαν στο Περιστέρι από μακρινές περιοχές της χώρας μας.

Τους ανέλυσε το πλάνο της ομάδας που αφορά την φιλοσοφία της πάνω στην ανάδειξη ταλέντων και στην ευτυχή συγκυρία που αφορά την επαγγελματική ομάδα και τον προπονητή της Γιώργο Κορακάκη που προέρχεται από τις Υποδομές.

Τέλος τους τόνισε ότι το πιο σημαντικό σε αυτή την διαδικασία είναι τα παιδιά να έρχονται υγιή και να φεύγουν υγιή και πως σε αυτές τις 48 ώρες που ήταν στον Ατρόμητο έμαθαν  πράγματα που θα τους φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

.
peristerisports.gr