Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αποκατάσταση για Στυλιαρά και Ζαχαριάδη από τη νέα ΚΕΔ

Η νέα Κεντρική Επιτροπή Διατησίας (Τριτσώνης – Κουκουλάκης) ανακοίνωσε τους νέους πίνακες διαιτητών και παρατηρητών της Super League.
Όπως είχε γράψει το Soccerplus κανένας δεν βγήκε εκτός πινάκων.

Και επίσης επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ ότι όλα θα κριθούν από τη διαχείριση των διαιτητών με πολύ πιθανό το σενάριο διαιτητές της Super League να σφυρίζουν αγώνες της Β’ Εθνικής ή να μην σφυρίζουν καθόλου.

Οσον αφορά τις προσθήκες στον πίνακα των διαιτητών η ΚΕΔ αποκατέστησε το Δημήτρη Στυλιαρά, που βγήκε εκτός πινάκων το περασμένο καλοκαίρι και τον Αριστοτέλη Ζαχαριάδη ο οποίος βγήκε από τους πίνακες το καλοκαίρι του 2015.

Επίσης, επιστρέφουν στη διάθεση της ΚΕΔ οι Θάνος και Γιάχος οι οποίοι πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ. Το περασμένο καλοκαίρι από τον πίνακα της Super League είχε βγει ο Κουκουλάκης, ο οποίος επέστρεψε στη διαιτησία ως μέλος της ΚΕΔ και ο Τζήλος, ο οποίος υποβιβάστηκε στη Football League, στην οποία και παραμένει.

Όσον αφορά στους παρατηρητές στο νέο πίνακα επανήλθαν οι Σπυρόπουλος, Μητροφάνης και Τεροβίτσας καθώς και οι Σταθόπουλος, Γκαϊτατζής και Βέλλιος. Οι τρεις πρώτοι είχαν βγει από τον πίνακα το περασμένο καλοκαίρι και οι τρεις επόμενοι το καλοκαίρι του 2015.

Τέλος, προσθήκες έγιναν και στον πίνακα βοηθών Super League.

soccerplus.gr
.
Βασίλης Τεροβίτσας