Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

3 στα 3 για τη Φλόγα στην Ματαράγκα..


Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στη Ματαράγκα πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε του Απόλλωνα Δοκιμίου με 3 - 0.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Βαλάντη Ζώη ανέβηκε στους 16 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας έμεινε στους 10. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Φλόγα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1 - 0 και "καθάρισε" το παιχνίδι όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες.
Η Φλόγα απείλησε στο 6ο λεπτό με φάουλ του Νάκου που έδιωξε ο Θεοδωρακόπουλος και πήρε προβάδισμα στο 33΄ με τον Πιστιόλη[ φωτογραφία] να εκμεταλλεύεται την πάσα του Ξευγένη και να νικά το Θεοδωρακόπουλο. Ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν στο φάουλ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Θεοδωρακόπουλος στο 48΄ "αρνήθηκε" στο Γκουτσέλη να σκοράρει και στο 57΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Παναγιωτόπουλου με το Λάμπρου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 63΄ ο Νίκος Αθανασίου είδε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα που θεωρήθηκε εκτός φάσης στο Νάκο και δέκα λεπτά αργότερα ο Γιάννης Τσακανίκας δέχτηκε την κόκκινη για τράβηγμα στο Νάκο. Στην εκτέλεση του φάουλ αυτού ο Καρύμπας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0, στο 80΄ ο Νάκος νικήθηκε σε τετ α τετ από το Θεοδωρακόπουλο και στο 83΄ ο Ξευγένης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χριστόπουλου και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3 - 0. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Φλόγας δεν επιθέτηκαν για να πετύχουν άλλο τέρμα και το 3 - 0 έμεινε ως το τέλος.

Το φιλμ του αγώνα.

6΄ Φάουλ του Νάκου έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρακόπουλος.
33΄ Γκολ. Ο Ξευγένης πασάρει στον Πιστιόλη που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
38΄ Σουτ του Νταλαπέρα έφυγε άουτ.
45+1΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.

48΄ Πάσα του Νούλα στο Γκουτσέλη που σουτάρει και διώχνει σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
57΄ Οι παίκτες του Απόλλωνα ζητούν πέναλτι για χέρι του Παντελή Παναγιωτόπουλου με το Λάμπρου να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
63΄ Ο Νίκος Αθανασίου αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στο Νάκο.
73΄ Ο Απόλλωνας μένει με 9 παίκτες με το Γιάννη Τσακανίκα να δέχεται απευθείας κόκκινη για τράβηγμα στο Νάκο.
74΄ Γκολ. Ο Καρύμπας με φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
80΄ Ο Νάκος βγαίνει απέναντι στο Θεοδωρακόπουλο, πλασάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
83΄ Γκολ. Πάσα του Χριστόπουλου στον Ξευγένη που με διαγώνιο σουτ κάνει το 3 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Γκουτσέλης (83΄ Μπούρος), Νταλαπέρας, Παναγιωτόπουλος Π. (67΄ Στριμένος), Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης, Νούλας (67΄ Καρύμπας), Πιστιόλης, Νάκος, Χριστόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (68΄ Γιαννακάς), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Χονδρογιάννης (55΄ Κοντοπάνος), Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Αρκουμάνης, Κορομηλας Χ. (55΄ Κοτρότσος), Αθανασίου Ν.

olatagoal.gr