Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Παναμβρακικός Μπούκας πέρασε… σαν σίφουνας από το Αγγελόκαστρο κερδίζοντας τον Αχελώο με 5-0

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Παναμβρακικός Μπούκας κέρδισε στο Αγγελόκαστρο τον Αχελώο με 5 - 0 και έφτασε τους 27 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Γιάννη Μακρή δεν άφησε περιθώρια στον Αχελώο και "καθάρισε" το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με 4 - 0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό το σουτ του Αποστόλη Τσιούνη κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Τσιλίκα. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναμβρακικός άνοιξε το σκορ με φαλτσαριστό σουτ του Πάνου Τσιούνη, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρξε το φάουλ από το οποίο έγινε η φάση του γκολ.Στο 21΄ ο Παναμβρακικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αποστόλη Τσιούνη με τον Καλαμάρη να δίνει πέναλτι, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Ο Αποστόλης Τσιούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 0 - 2. Στο 28΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης με μονοκόμματο σουτ μετά τη σέντρα του Παππά έκανε το 0 - 3 και στο 39΄ ο Θανάσης Καβαλλάρης πάσαρε στον Πάνο Τσιούνη που πρόλαβε την έξοδο του Τσιλίκα, πλάσαρε και ο Σαμψώνας προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 4. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τρεις καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Στο 46΄ ο Λάμπρος Ζαλοκώστας από κοντά δεν πλάσαρε καλά, ενώ στο 60΄ο Τσιλίκας νίκησε σε τετ α τετ το Φίλο. Ο Παναμβρακικός πέτυχε το πέμπτο του γκολ με τον Τζουλιάνο στο 72΄ μετά τη σέντρα του Πάνου Τσιούνη, ενώ στο 90΄ ο Ρόκκος κράτησε το μηδέν διώχνοντας τη μπάλα στο φάουλ του Συσοβίτη.

Το φιλμ του αγώνα.

9΄ Φαλτσαριστό σουτ του Αποστόλη Τσιούνη η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
11΄ Σουτ του Θανάση Καβαλλάρη έφυγε πάνω από το δοκάρι.
13΄ Φάουλ του Θανάση Καβαλλάρη απέκρουσε ο Τσιλίκας.
15΄ Γκολ. Ο Πάνος Τσιούνης με φαλτσαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσιλίκα για το 0 - 1.
17΄ Ανάποδο ψαλίδι του Λάμπρου Ζαλοκώστα απέκρουσε ο Ρόκκος.
21΄ Ο Καλαμάρης υποδεικνύει πέναλτι σε ανατροπή του Αποστόλη Τσιούνη από τον Κουτρούλη.
22΄ Γκολ. Ο Αποστόλης Τσιούνης ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 0 - 2.
28΄ Γκολ. Σέντρα του Παππά από δεξιά ο Θανάσης Καβαλλάρης[φωτογραφία με τον πρόεδρο Μάρκο Φουρλάνη]  με μονοκόμματο σουτ κάνει το 0 - 3.
39΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Θανάση Καβαλλάρη στον Πάνο Τσιούνη που προλαβαίνει την έξοδο του Τσιλίκα, πλασάρει και ο Σαμψώνας σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 4.
42΄ Σουτ του Μάριου Σαγάνα απέκρουσε ο Ρόκκος.
43΄ Σέντρα του Μπακογιάννη από αριστερά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να απειλήσει.
45΄ Σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά μέσα στην περιοχή έδιωξε ο Ρόκκος και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στο Συσοβίτη που έπιασε το σουτ που κόντραρε σε σώματα.
46΄ Σουτ του Αποστόλη Τσιούνη απέκρουσε ο Τσιλίκας.
46΄ Συρτή σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας απέναντι στο Ρόκκο δεν έπιασε καλά το πλασέ και η μπάλα έφυγε άουτ.
60΄ Κάθετη πάσα του Τζουλιάνο στο Φίλο που απέναντι από τον Τσιλίκα πλάσαρε και έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
65΄ Φάουλ του Συσοβίτη η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
72΄ Γκολ. Σέντρα του Πάνου Τσιούνη από αριστερά ο Τζουλιάνο σούταρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Τσιλίκα για το 0 - 5.
76΄ Σέντρα του Φίλου από αριστερά κεφαλιά του Πάνου Τσιούνη πάνω από το δοκάρι.
80΄ Σέντρα του Συσοβίτη κεφαλιά του Λάμπρου Ζαλοκώστα η μπάλα έφυγε άουτ.
82΄ Σουτ του Τζουλιάνο απέκρουσε ο Τσιλίκας.
90΄ Φάουλ του Συσοβίτη ο Ρόκκος έδιωξε στη δεξιά του γωνία και στη συνέχεια στο γύρισμα του Στάθη Ζαλοκώστα οι αμυντικοί απομάκρυναν.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Κουτρούλης, Αθανασάκης (63΄ Καπώνης), Μπέτσικας (46΄ Ρουσογιάννης), Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Καραλής (46΄ Πελεκάνος), Συσοβίτης, Ζαλοκώστας Ε.

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος, Παππάς, Κάκκος (53΄ Φίλος), Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας (62΄ Κυρόσιμος), Τσιούνης Α. (68΄ Καβαλλάρης Κ.), Λαγοπάτης, Τσιούνης Π., Καβαλλάρης Α., Τζουλιάνο Μούτσα.

οlatagoal.gr