Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ψυχρολουσία! ο Αχιλλέας κάνει το 1-2 του α΄ημιχρόνου , 3-2 στο 90΄.....

.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ-3-2
«Χαρακίρι» της Ακαδημίας στην Γραμματικού..Η ομάδα του Ευηνοχωρίου αν και προηγούνταν με 2-1 κατάφερε  στο τέλος να μην πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διπρόσωπη η ομάδα του Ευηνοχωρίου...Οι δύο «Ακαδημίες» ήταν οι εξής: Μια καταιγιστική για 45΄ομάδα [αν και βρέθηκε κόντρα στην ροή του παιχνιδιού πίσω στο σκόρ γρήγορα το γύρισε υπέρ της], με πολύ καλή παρουσία, και μια… ανοργάνωτη και χωρίς όρεξη για δημιουργία στο 2ο ημίχρονο. Και δυστυχώς το δεύτερο αυτό πρόσωπο είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο στην έκβαση του αγώνα, καθώς η Ακαδημία  γνώρισε την ήττα από τον Αχιλλέα με 3-2,ο οποίος μάλιστα ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να βρουν όσο δυνατόν γρηγορότερα ρυθμό.και στο 2΄η Ακαδημία βρέθηκε κοντά να προηγηθεί στο σκόρ όταν σε σούτ του 16χρονου Δ. Ζώγα απο 30 μ. απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κρέτσης.
Στο 17΄σε σέντρα του Διαμαντόπουλου Ν. και κεφαλιά του Γεωργίου ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22΄επικύνδυνη σέντρα -σούτ του Κουζέλη Κ. φεύγει άουτ.
Στο 31΄κόντρα στην ροή του αγώνα ο βετεράνος Μπανάκας Σ. εκμεταλευόμενος αμυντική ολιγωρία με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 32΄σε κόρνερ του Διαμαντόπουλου Ν. ο προωθημένος Μαργαρίτης με δυνατή κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 41΄απο γύρισμα του Διαμαντόπουλου Ν. ο Γεωργίου απο κοντά αστοχεί για το 1-2
Στο 42΄από σέντρα του Γιερατσιάν Γιαν. ο Γεωργίου με διπλή προσπάθεια με πλασέ κάνει το 1-2.
Στο 44΄σε σέντρα του Διαμαντόπουλου ο Γιερατσιάν με εν κινήσει πλασέ αστοχεί απο πλεονεκτική θέση.
Στο δεύτερο μέρος το θέαμα από τις δύο ομάδες ήταν κατώτερο του μετρίου, αφού δεν είδαμε κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Η Άκαδημία  εμφανίστηκε «αγνώριστη» τα δεύτερα  45 λεπτά, κάνοντας αρκετά λάθη στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή, ενώ και οι δραστήριοι στο α΄ημίχρονο Διαμαντόπουλος -Γεωργίου-Γιερατσιάν Γ. έπεσαν σε απόδοση .Από την άλλη η ομάδα της Γραμματικούς  έβγαλε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ανέλαβε την πρωτοβουλία με τους βετεράνους Μπανάκα-Καψάλη και τον ταχύτατο Κουζέλη Κ.να είναι μπροστάρηδες της προσπάθειας αυτής.
Στο  70΄ η Γραμματικού  θα κερδίσει πέναλτι, με τον κύριο Παναγιωτόπουλο Β. να υποδεικνύει την άσπρη βούλα, για ανατροπή του Καψάλη απο τον Φλωρόπουλο ..Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουζέλης Κ., στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2 παρά την προσπάθεια του Τσακανίκα.
Στο 73΄ η Ακαδημία «πλήρωσε» την αψυχολόγητη ενέργεια του Φλωρόπουλου να πάει πολύ άσχημα πάνω στον Κουζέλη Κ., με αποτέλεσμα να αποβληθεί.
Στο 90' κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι  θα λήξει ισόπαλο ο Αχιλλέας  πήρε την μεγάλη νίκη με γκολ του Κουζέλη Κ. όταν σε φάουλ του Κωνσταντάρα ο Γεραφέντης . απομάκρυνε την μπάλα πρός τον σκόρερ στον χώρο του κέντρου και αφού κέρδισε στο σπριντ  δύο αντιπάλους  σκόραρε με πλασέ και χάρισε τους τρείς βαθμούς στην ομάδα του.
Διαιτητής του αγώνα ο Παναγιωτόπουλος Β. με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Χουλιάρα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ...Κρέτσης,Παπαιωάννου,Κουλουκούρας Β.,Γεραφέντης,Τσουκαλής Η.[70΄Θεοδωρόπουλος],Κουζέλης Δ.,Μπανάκας Σ.,Κουλουκούρας Θ.,Βίβας Β.[46΄Κούστας],Κουζέλης Κ.,Καψάλης Φ.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ...Τσακανίκας,Παγανιάς,Γιερατσιάν Γιαν.,Μαργαρίτης Κ.,Κωνσταντάρας Δ.,Παλιάτσας Ν.,Φλωρόπουλος ,Ζώγας Δ.[73΄Τσαλίκης Αθ.],Πανόπουλος Κ.[λ.τραυμ. 65΄Ζώγας Β.],Γεωργίου Γ.,Διαμαντόπουλος Ν.










το 1-2 μετά απο διπλή προσπάθεια του Γεωργίου απέναντι στον Κρέτση..

















Ο Κουζέλης Κ. παρά την προσπάθεια του Τσακανίκα ισοφαρίζει στο 70΄σε 2-2 απο το σημείο του πέναλτυ.