Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ματσάρα στο Παπαχαραλάμπειο…Πήρε δύσκολο τρίποντο ο Ναυπακτιακός.

.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ-3-2

 Μια δύσκολη νίκη σημείωσε ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι στον μαχητικό Αμβρακικό Λουτρού που αιφνιδίασε τον Ναυπακτιακό στο 10′  μετά από λάθος της άμυνας και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μακρυπίδη . Η ομάδα του Περικλής Παπαποστόλου πίεζε συνεχώς όμως τις έλειπε η ευστοχία των δύο προηγούμενων εντός έδρας αγώνων έχοντας τρία δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ναυπακτιακό να είναι πίσω στο σκορ κάτι που στην επανάληψη άλλαξε νωρίς με τον Σταύρο Λαγό στο 54′ να ισοφαρίζει το παιχνίδι και στο 58′ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως ο Αμβρακικός αντέδρασε και κατάφερε στο 72′ να ισοφαρίσει με τον Παγώνη δείχνοντας ότι μπορεί να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από το Παπαχαραλάμπειο. Ο Ναυπακτιακός όμως κρατούσε το καλύτερο για το τέλος και τον Θοδωρή Καλαβρουζιώτη πήρε ξανά κεφάλι στο σκόρ στο 85′ και ουσιαστικά σφράγισε την νίκη και τους τρείς βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ισοπαλίες ΑΕΜ, Όμηρου και Παναμβρακικού αλλά και την ήττα της Φλόγας στον Αντίρριο από τον Ατρόμητο.
Ναυπακτιακός: Δουλιώτης,Καζανάς,Μπράνης(85’Μπαλαμπάνης), Δημόπουλος,θεοχάρης,Καλαβρουζιώτης Α.(λ.τ.Παπαποστόλου),Λαγός, Κονίδας, Αδραχτάς(75′ Καλαβρουζιώτης Θ.), Ζαχαρόπουλος, Καραγιάννης.
Αμβρακικός Λουτρού: Στασινός Αλπέντζος, Γουρούνας(70′ Μερσιώτης),Τσιλιπάνος,Καρακώστας(65’Αυγέρης),Νίκας(55’Φονιάς),Παγώνης, Τζοτάι, Μακρυπίδης, Γόγα, Καβαλιέρης.
Ντζάνης με βοηθούς τον  κ. Αντωνόπουλο και τον κ. Μπουκουβάλα.
Το φίλμ του αγώνα
10’ΓΚΟΛΛάθος απόκρουση της μπάλα από τον Θεοχάρη ο Μακρυπίδης  μπαίνει μέσα στη μεγαλή περιοχή και πλασάρει τον Δουλιώτη ανοίγοντας το σκορ.
22’Ο Αδραχτάς από θέση τετ α τετ πλασάρει πανω από το σώμα του τερματοφύλακα όμως η μπάλα αναπηδά στο χόρτο και χτυπά στο δοκάρι.
30′ Εκτέλεση φάουλ του Λαγού μπλοκάρει ο Στασινός.
54’ΓΚΟΛ Ο Λαγός αξιοποιεί μακρινή μπαλιά του Θεοχάρη αποφεύγει τον Στασινό και με την παρέμβαση του αμυντικού στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.
55′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου στην εξωτερική πλευρά της οριζοντίας δοκού.
58’ΓΚΟΛ Ο Λαγός με συρτό σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή ύστερα από φάση διαρκείας δίνει το προβάδισμα στον Ναυπακτιακό.
72’ΓΚΟΛΟ Παγώνης με κοντινό πλασέ ύστερα από ασίστ του Αυγέρη ισοφαρίζει εκ νέου το σκορ 2-2.
81′ Από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου ο Θεοχάρης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
85’ΓΚΟΛ Σέντρα του Θεοχάρη κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη Θ. η μπάλα στα δίκτυα 3-2.
Φωτο Λ. Τσιλιγιάννη
.nafpaktianews.gr