Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πήρε τα πάνω του ο Ατρόμητος...

.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ-ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ-3-1

 Μια σπουδαία εμφάνιση και μια  μεγάλη νίκη πήρε ο Ατρόμητος Αντιρρίου απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Φλόγα Παλαιομάνινας. Η Ομάδα του Γ. Μίχου προηγήθηκε νωρίς στο σκορ μόλις στο 5′ με τον Πετσίνη να εκτελεί απευθείας μια στημένη μπάλα λίγο κάτω από την μεσαία γραμμή και να την στέλνει αφου πρώτα πέρασε ανάμεσα από πολλά σώματα στο παραθυράκι του Κατερινόπουλου. Στη συνέχεια η Φλόγα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως ο Ατρόμητος ήταν αυτός που λίγο έλειψε στο 20′ να φτάσει στο δεύτερο σε μια φάση που τρείς παίκτες του δεν μπόρεσαν να νικήσουν την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Φλόγας.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αντιρρίου ευτύχησε να φτάσει νωρίς στο δεύτερο γκολ με τον Ψυχογιό. Η Φλόγα απάντησε με γκολ του Πιστιόλη κάνοντας το 2-1 στο 57′ όμως ένα λεπτό αργότερα το Ψυχογιός έδωσε ξανά προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη.



Το φίλμ του αγώνα:

5’ΓΚΟΛ Ο Πετσίνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

8′ Εκτέλεση φάουλ του Καρίμπα η μπάλα θα περάσει άουτ.

20’Ο Ατρόμητος θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα με δύο γκολ όμως Κάκκος, Ψυχογιός και Αλεξόπουλος δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Φλόγας.

23’Μπροστινή μπαλιά ο Πιστιόλης πλασάρει άουτ.

38’Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καρίμπα η μπάλα θα περάσει άουτ.

48′ ΓΚΟΛ Ωραία μπαλιά του Αλεξόπουλου στον Ψυχογιό που βγαίνει απέναντι από τον τερματοφύλακα και με πλασέ θα κάνει το 2-0.

51′ Ο Ψυχογιός από θέση τετ α τετ δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Κατερινόπουλος η μπάλα κόρνερ.

52’Εκτέλεση κόρνερ του Κάκκου γυριστό σουτ του Αλεξόπουλου η μπάλα άουτ.

54′ Ο Πιστιόλης από θέση τετ α τετ θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει στον Φλωρόπουλος στη συνέχεια στον επιθετικό της Φλόγας και θα καταλήξει άουτ.

57’ΓΚΟΛ Ωραία σέντρα κεφαλιά του Πιστιόλη η μπάλα στα δίκτυα 2-1.

58’ΓΚΟΛ Ο Ψυχογιός από θέση τετ α τετ θα πλασάρει και θα κάνει το 3-1

62’Σούτ του Αλεξόπουλου έξω από την περιοχή θα αποκρούσει ο Κατερινόπουλος.

72′ Εκτέλεση φάουλ του Καρίμπα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

75′ Τετ α τετ ο Παναγιωτόπουλος αποκρούει και πάλι ο Κατερινόπουλος.

Ατρόμητος: Φλωρόπουλος, Βλάχος,Παναγιωτόπουλος Ευαγ.(Παναγιωτόπουλος),Πέκεζ,Πετσίνης,Θανασιός, Κάκκος(81’Πετσίνης),Πυρρής(75’Ζαχαρόπουλος), Ψυχογιός, Αλεξόπουλος,Παναγιωτόπουλος Μ..

Φλόγα Παλαιομάνινας: Κατερινόπουλος,Μπούρος(56′ Μήκας),Χριστόπουλος,Στριμμένος(56′ Νούλας), Ντζιμάνης,Καντάνης,Ξευγένης, Παναγιωτόπουλος(65’Ψηφής), Πιστιόλης,Καρίμπας,Νταλαπέρας.

nafpaktianews.gr
Φωτο Γ. Καλπουζάνης