Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θα ξεχαστεί γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Αιτωλικό..

Άρης Αιτωλικού - ΑΕ Μεσολογγίου 0-3

Εύκολο απόγευμα στο Αιτωλικού για την ΑΕΜ, που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Άρη Αιτωλικού την όποια και νίκησε με σκορ 3-0.


Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα από τους λίγους έτσι κι αλλιώς φιλάθλου που το παρακολούθησαν, επί το πλείστον φίλαθλοι από το Μεσολόγγι  η ΑΕΜ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 37΄΄ με τον Γαβρίνα να κάνει το 0-1. Το δεύτερο γκολ δεν θα αργήσει να έρθει για τους φιλοξενούμενους που στο 39΄ με τον Μιχαλόπουλο θα διπλασία σου τα τέρματα τους.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει, με την ΑΕΜ στο 77΄σε μια φάση που οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ με τον Βασιλάρη θα κάνει το 0-3 κλειδώνοντας και την νίκη.

Το φιλμ του αγώνα:

5΄κάθετη πάσα Μιχαλόπουλου, σουτ Γαβρίνα άουτ.

8΄πασα του Βασιλάρη, σουτ του Μιχαλόπουλου αποκρούει ο Ροδάτος.

9΄σουτ Ζαχαράκη μπλοκάρει ο Ροδάτος.

11΄εκτελεση φάουλ στην περιοχή του Μιχαλόπουλου, ο Δενδρινός θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

13΄σουτ του Αλεξανδρόπουλου, μαζεύει ο Ζέρβας.

23΄γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, σουτ του Γαβρίνα θα αποκρούσει για ακόμα μια φορά ο Ροδάτος.

25΄εκτέλση κόρνερ του Γιάννη, σουτ του Γιώργου Φράγκου με την μπάλα να περνάει ψιλά άουτ.

28΄αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του τραυματία Αλεξανδρόπουλου θα περάσει ο Λύρος.

37΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή του Δενδρινού, κεφαλιά πάσα του Μπαλαούρα, σουτ του Γαβρίνα στην δεξιά γωνία του Ροδάτου και 0-1.

39΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Μιχαλόπουλου, σουτ από το ύψος στης περιοχής στη δεξιά γωνία του Ροδάτου και 0-2.

54΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη, με εντυπωσιακή απόκρουση ο Ροδάτος θα διώξει σε κόρνερ.

72΄σουτ του Βασιλάρη άουτ.

77΄ΓΚΟΛ, κάθετη πάσα στον κενό χώρο από τον Τραγουλιά, με πλάσε ο Βασιλάρης θα κάνει το 0-3. Διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους για οφσάιντ.

Διαιτητές της αναμετρώσης οι κ.κ Ξύστρας Δ., Γαλανόπουλος και Δημονίτσας.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Γιάννης Καραμπούλης) Ροδάτος, Καρέτσος (63΄Μακρής), Ζαβιτσάνος, Πατρινός, Φράγκος Γ., Φελιμέγκας, Ακρίδας (46΄Φράγκος Α., ) Μπότας, Αλεξανδρόπουλος (28΄λ.τ Λύρος), Γιάννη, Ανδρεάκης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Ντρούκας (73΄Διαμαντόπουλος Χ.), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (78΄Μπαρμπαρούσης), Ζαχαράκης (83΄Μαντέλος), Γαβρίνας, Τραγουλιάς, Βασιλάρης.
aitosports.gr/