Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου συνεχίζει την ενίσχυσή της με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Δύο ακόμη ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές απέκτησε η Ακαδημία Ευηνοχωρίου , καθώς παίκτες της ομάδας είναι ο Δημήτρης Ζώγας και ο Βασίλης Ζώγας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ξαδέλφια με καταγωγή απο την Παλαιομάνινα και τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησαν στην Φλόγα.
Ο Δημήτρης είναι 16 ετών , αμυντικός μέσος  και αγωνιζόταν στην Α.Ε.Οινιαδών. Ο Βασίλης είναι 18 ετών ,δεξί εξτρέμ  και αγωνιζόταν επίσης στην Α.Ε.Οινιαδών.
Οι δύο νέες μεταγραφικές προσθήκες αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας και είναι στο βασικό πλάνο που έχει στόχο να  εμπλουτίσει  το ρόστερ με ταλαντούχα νέα παιδιά

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί την Α.Ε.Οινιαδών, και   πού καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας του Ευηνοχωρίου..
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου  με ανακοίνωση της, ευχαριστεί την ομάδα  της Α.Ε.Οινιαδών για την παραχώρηση των δύο  ποδοσφαιριστών,  και ιδιαίτερα τους κύριους Νικολάου Βασ.[πρόεδρο] και  Κώστα Λιαπίκο[προπονητή]για τη συνεργασία τους  .
Καλωσορίζουμε τους δύο παίκτες και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Θα είμαστε, όπως και με όλα τα παιδιά, δίπλα τους για να πετύχουν όσα περισσότερα πράγματα και προσωπικά και ομαδικά και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς για να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.