Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Βράζουν» στο Αγρίνιο

Το Αγρίνιο δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του, ηττώμενο με 66-73 από την Καστοριά και γνωρίζοντας τη δεύτερη φετινή του ήττα. Σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, σύμφωνα με τους Αιτωλοακαρνάνεςς, έπαιξαν οι αποφάσεις των διαιτητών Γερακίνη και Φακίτσα, με τη διοίκηση και τον προπονητή, Χρήστο Μυριούνη, να είναι έξαλλοι με όσα συνέβησαν στο παρκέ.


Στην επίσημη ανακοίνωσή του, το Αγρίνιο έκανε λόγω για «στημένο έργο» από την ημέρα ορισμού των δύο διαιτητών, ενώ θέση πήρε και ο πρόεδρος Περικλής Γερμανός, βάλλοντας κατά της ΚΕΔ, όπως έκανε άλλωστε και ο τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά, η εν λόγω ανακοίνωση:

«Μετά τον ορισμό των διαιτητών του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Σ. Καστοριάς αντιληφθήκαμε ότι το παιχνίδι ήταν ήδη τελειωμένο. Η διαιτησία των κυρίων Γερακίνη και Φακίτσα εμπλέκει δόλο. Κάνανε τα πάντα για να κερδίσει η Καστοριά και φυσικά τα κατάφεραν με το τελικό 66-73. Μπροστά στον υπέροχο κόσμο μας και απέναντι στην ομάδα μας μόνο έτσι θα κέρδιζαν.
ΥΓ. Ο Α.Σ. Καστοριάς είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, θα ανέβει στην Α2 Κατηγορία, αλλά δε χρειάζεται τη βοήθεια των διαιτητών».

germanos post ked
miriounis post ked.
basketblog.gr