Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Με απόλυτη επιτυχία ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου με απόλυτη επιτυχία και  συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 600.
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος περιλάμβανε δυο αγώνες 21 χιλιομέτρων και 5 χλμ για ενηλίκους και αγώνα για μαθητές και μαθήτριες 1 χιλιομέτρου.


Όλοι οι αθλητές τερμάτισαν ικανοποιημένοι αλλά και έκπληκτοι από την ομορφιά του τοπίου της λιμνοθάλασσας και την πολύ ωραία διαδρομή που έτρεξαν.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με την συνεργασία και υποστήριξη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή του αγώνα πρόσφεραν η Μοτολέσχη Μεσολογγίου ,η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης όπως επίσης ο κ. Δημήτρης Μαντζουράτος , ο οποίος με την μεγάλη εμπειρία του καθοδήγησε αλλά και ενημέρωνε για την εξέλιξη του αγώνα.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου μιας και η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Εμείς  ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Σύλλογο Δρομέων Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και την Μοτολέσχη Μεσολογγίου για την βοήθεια που μας πρόσφεραν ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε όλη την διαδρομή.

Δείτε το βίντεο
onairnews.gr

11os-imimarathonios_messolonghi_onairnews