Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Οι Ελληνίδες ήταν κυρίαρχες στο β' ημίχρονο, και η υπερπροσπάθεια ευοδώθηκε με το 1-1 με την Σουηδία...





Ομάδα δυναμίτης στο β ημίχρονο η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων στο γήπεδο της Ναυπάκτου απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα της Σουηδίας πέρασε ως 1η από τον 2ο προκριματικό όμιλο   στην elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017.


Οι νεαρές διεθνείς μας εξασφάλισαν την πρωτιά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις αντιπάλους με 7 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά ενώ οι Σουηδέζες, αντίστοιχα, είχαν 6 γκολ υπέρ και δύο κατά. Το γκολ για την ομάδα της Σουηδίας πέτυχε η Λενίρ, που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε η Καραπέτσα στο 63ο λεπτό με μακρινό φάουλ και κακή εκτίμηση της φάσης απο την αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα, η Εθνική θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αλλά η αρχηγός της και σκόρερ της ισοφάρισης έχασε πέναλτι στο 45ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ (το πέναλτυ κέρδισε η Πούλιου Ρ.που ανατράπηκε από την αντίπαλη γκολκίπερ).Απο την Εθνική μας δεν υστέρησε καμμία παίκτρια αλλα οι Καραπέτσα, Πατέρνα και η Ρ. Πούλιου ήταν συγκλονιστικές!!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση , Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα (86' Κωνσταντινίδου), Τσιακλίδου (65' Βλασοπούλου), Πούλιου Ρ., Γεωργαντζή, Δρακωνακη (80', Στράντζαλη), Καλδή.









                                                         η Ρούλα Πούλιου [ 9 ]



φωτογραφίες....nafpaktianews.gr/